Dana Rogoz e surprinsă în fiecare zi de fiul ei. Micuțul Vlad are multe curiozități: ”Pe bunicul de ce nu l-am împăiat?”

Publicat pe

Dana Rogoz reușește cu succes să îmbine rolul de mamă cu treburile pe care le are. Actrița se încarcă cu energia fiului ei, iar micuțul Vlad are în fiecare zi noi curiozități. Băiețelul Danei Rogoz este la vârsta la care pune multe întrebări și caută răspunsuri la orice. 

Pe Dana Rogoz am întâlnit-o pe priemiera unui film, unde a venit însoțită de tatăl copilului ei. În timp cei doi se aflau la eveniment, Vlad era acasă cu mama vedetei. Actrița încearcă să-i explice orice fiului ei, astfel încât să-l pregătească de acum pentru anumite situații cu care se va lovi în viață, astfel încât să știe să gestioneze lucrurile încă de la o vârstă fragedă.

'Obosesc uneori, nu des. Vlad este cel care îmi consumă energia, dar tot el este cel care îmi dă energia. Este un flux continuu. Când sunt foarte obosită îl rog și îi spun că am nevoie de energie și vine la mine. Nu cred în genul acesta de pedeapsă. Pot să-i spun că sunt supărată și am nevoie de pauză. Am nevoie de cini minute de pauză, după cinci minte îmi revin. E foarte greu ca ei să-și controleze supărările, emoțiile. Sunt mai multe exemple prin care el poate învăța să scape de multe energii negative', ne-a spus Dana Rogoz.

Vlad este un copil plin de energie și reușește să-și surprindă mama de fiecare dată. Într-o vacanță recent, micuțul și-a întrebat mama de ce nu l-au împăiat și pe bunicul lui, așa cum se întâmplă cu păsările pe care le văzuse ac0lo.

'El este foarte haios. Îmi vine tot felul de replici. Acum într-o vacanță am văzut niște păsări împăiate și nu înțelegea, sunt moarte sau sunt vii. I-am zis că au murit, dar sunt făcute să arate ca o pasăre adevărată. Și a zis: păi pe bunicul de ce nu l-am împăiat? Copilul na… i-am zis că ar fi fost idee, dar pe bunicul am decis să-l îngropăm, nu să-l împăiem. Pune tot felul de întrebări din astea haioase', ne-a mai spus Dana Rogoz.

Citește și: Dana Rogoz și-a schimbat lookul. Din nou! Ce schimbări curajoase a mai făcut vedeta din 2003 până azi

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter