Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars

Publicat pe

Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars. Vedetele au fost invitate la o sesiune de shopping în seara de marţi în Bucureşti Mall Vitan. S-au distrat şi au cumpărat tot ce şi-au dorit. În ipostazele în care au fost surprinse au zâmbetul până la urechi!

Bucureşti Mall Vitan a fost gazda evenimentului din această primăvară organizat de revista noastră, „VIVA! shopping with stars”. Multe vedete au profitat de magazine şi şi-au cumpărat tot ce şi-au dorit.

Viitoarea mămică, Adelina Pestriţu, a ales rochii vaporoase, perfecte pentru acest sezon. Andreea Bănică a ales câteva articole vestimentare pentru ea, dar nu a uitat nici de copii. Nicole Cherry a fost aşa de veselă pe parcursul sesiunii de shopping, a făcut poze amuzante.

Amalia Enache a preferat să îşi cumpere rame de ochelari. În curând o vom vedea din nou în postura de prezentator, revine la Pro TV. Andreea Bălan a căutat jucării pentru micuţa Ella. Giulia şi Vlad, soţul său, au avut aceleaşi gânduri.

Oana Roman a ajuns cu soţul său şi cu Isabela la mall. Au ştiut clar ce vor cumpăra: o bicicletă pentru fetiţa lor. La final, Isabela a primit una roz, pe care a urcat imediat. Urmează acum plimbările în parc!

Partenerii evenimentului au fost: București Mall, Florăria Iris, GETT’S Salons, Vincon România.

Vă invităm să priviţi galeria foto de la eveniment!

Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with starsCe şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars

Foto: Cristi Duminecioiu, Adrian Manolache, Angelescu Dumitru 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter