Ce vedete au născut în 2017

Publicat pe

In 2017, barza a fost foarte harnică și a făcut mai multe opriri la casele vedetelor, multe dintre acestea devenind mame pentru prima dată. Ba mai mult, au găsit timp chiar și pentru a spune „Da.

Ilinca Vandici – a născut pe 23 iulie

A fost un an norocos pentru Ilinca Vandici. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată pe 23 iulie, când a adus pe lume un băiețel de nota 10. La puțin timp după aceea, Ilinca a îmbrăcat rochia albă de mireasă, tot pentru prima dată, marele eveniment având loc în aceeași zi cu creștinarea micuțului Zian.

Adi Mutu – tată pentru a patra oară

Pe 14 aprilie, Adrian Mutu a devenit tată pentru a patra oară. Sandra, soția lui, a adus pe lume un băiețel de 3,6 kg, primul ei copil, pe care l-au botezat Tiago, un nume cu origini portugheze. Botezul micuțului și nunta fericitului cuplu au avut loc în aceeași zi.

Gabriela Cristea – a născut cu o zi înainte de a împlini 43 de ani

Și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar visul i s-a îndeplinit. Cu doar o lună înainte de a împlini 43 de ani, Gabriela Cristea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar Tavi Clonda i-a fost alături în permanență, ba chiar a și filmat întregul eveniment. Victoria este numele pe care părinții l-au ales pentru micuța lor, iar aceștia sunt atât de fericiți, încât o fotografiază zilnic.

Jorge – tătic pentru a doua oară, pe 28 martie

A fost un an bun și pentru Jorge. Artistul a devenit tată pentru a doua oară. Pe 28 martie, Ramona a adus pe lume un băieţel sănătos de 2,2 kilograme. Copilul s-a născut înainte de termen, pentru că şi-a dorit să vină mai devreme, după cum spunea fericitul tătic, care, la fel ca și soția lui, mai are o fetiță din prima căsnicie.

Tudor Ionescu – soția lui a născut pe 1 august

Deși sunt împreună de 12 ani, iar de doi ani o familie cu acte în regulă, Tudor Ionescu, de la Fly Project, și Anamaria Stancu, soția sa, au devenit părinți abia anul acesta. Ilinca le-a făcut vara mai luminoasă atunci când a decis să-și facă apariția în viețile lor, pe 1 august. Artistul a fost atât de fericit, încât, atunci când a postat prima fotografie cu micuța, a scris că ea este hitul său.

Simona Gherghe – a născut în luna mai

O altă vedetă care a devenit mamă pentru prima dată anul acesta este Simona Gherghe. Prezentatoarea a născut la finalul lunii mai o fetiță de 2,3 kg. Ana Georgia s-a grăbit să vadă lumina zilei, venind pe lume mai devreme cu o săptămână, lucru care nu a putut decât să-i bucure pe Simona și pe soțul ei, Răzvan Săndulescu, cei doi devenind soț și soție tot anul acesta.

Cristina Șișcanu – a devenit mămică pe 29 aprilie

Cristina Şişcanu a născut pe 29 aprilie, aducând pe lume primul ei copil, o fetiţă de nota zece. Micuţa poartă numele de Petra și a fost destul de măricică la naștere, astfel că vedeta a fost nevoită să facă cezariană. „Extrem de fericit, copleşit și cu o nouă perspectivă asupra vieții! a fost mesajul postat de Mădălin Ionescu imediat după ce a devenit tată a treia oară.

Ce vedete au născut în 2017Ce vedete au născut în 2017

Foto: Arhiva Viva!, Arhiva persoanlă a vedetelor, Instagram

Adina Vîlcea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter