Astăzi este celebrat Sfântul Ștefan. La mulți ani tuturor sărbătoriților!

Publicat pe

În a treia zi de Crăciun este sărbătorit Sfantul Stefan, unul dintre ucenicii lui Iisus și primul martir al Bisericii, ocrotitorul bolnavilor și al nedreptățiților. 400.000 de români își serbează în această zi onomastica, printre care și nume importante din showbiz. Iată care sunt sărbătoriții zilei!

Pe data de 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, cei ce poartă numele de Ștefan, Ștefania și derivatele lor sunt sărbătoriți de familii și prieteni în memoria sfântului căruia îi poartă numele. Azi este ziua în care, mai mult ca niciodată, cei nedreptățiți și cei cu probleme de sănătate sunt sfătuiți să se roage și, mai presus de orice, în această zi persoanele certate trebuie să se împace.

Numele de Ștefan provine din greaca veche și înseamnă cunună – cununa lui Dumnezeu, și nu întâmplător 400.000 de români îi poartă cu mândrie numele celui cunoscut ca făcător de minuni. Printre aceștia, și vedete extrem de îndrăgite: Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Ștefan Hrușcă, Ștefania Rareș, Ștefana Samfira, Ștefania (Libelula) și Speak (da, și el e Ștefan!), Ștefan Stan și Ștefan Lungu. Deși nu se numește Ștefan, în această zi sfântă s-a născut și Dominic, fiul lui Antoniei și al lui Alex Velea, care astăzi împlinește 3 ani. Lui și tuturor sărbătoriților le urăm La mulți ani fericiți!

Vezi cele mai frumoase mesaje de Sfantul Stefan.

Foto: Facebook

Astăzi este celebrat Sfântul Ștefan. La mulți ani tuturor sărbătoriților!Astăzi este celebrat Sfântul Ștefan. La mulți ani tuturor sărbătoriților!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter