Ce vedete participă la cel de-al doilea sezon ”Asia Express”. Două perechi s-au răzgândit în ultima clipă

Publicat pe

Celebritățile își pregătesc bagajele, pentru că doar în câteva zile vor pleca în India, acolo unde se va filma cel de-al doilea sezon al emisiunii 'Asia Express'. Mulți dintre voi sunteți curioși ce vedete participă în acest sezon. Ei bine, noi avem lista perechilor care luptă pentru marele premiu.

În primul sezon 'Asia Express', Ana Baniciu și Raluka au fost câștigătoarele marelui premiu, acestea luptând cot la cot cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în marea finală. Anul acesta, vedetele au prins mai mult curaj și și-au dorit să participe la unul dintre cele mai urmărite show-uri TV din România.

Sunt nouă perechi de vedete care pleacă în India și Sri Lanka să trăiască aventura vieții lor. Vedetele care participă la cel de-al doilea sezon 'Asia Express': Claudia și Paula Pavel, Ana Morodan, CRBL, Anca Sigartău cu fiul, Cosmin Seleși cu Șerban Copoț, Iuliana Luciu cu Margherita de la Clejani, Ruby cu iubitul, Jojo cu Paul Ipate și Bianca Drăgușanu cu sora ei mai mică, Oana.

Anda Adam și soțul, dar și Mara Bănică și Codin Maticiuc erau pe lista vedetelor care urmau să plece în India, însă din diferite motive s-au răzgândit în ultima clipă.

Emisiunea va fi prezentată de Gina Pistol, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu. Andrei Ștefănescu prezintă emisiunea 'Star matinal de weekend' de la Antena Stars, iar pe parcursul filmărilor pentru 'Asia Express' acesta va fi înlocuit.

Citește și: SURPRIZĂ DE PROPORȚII! Cine prezintă sezonul doi ASIA EXPRESS

Citește și: Schimbări în noul sezon 'Asia Express' 9 perechi de vedete vor pleca în Sri Lanka și India

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter