Primele declarații ale Melaniei despre divorțul de Donald Trump: ”Sunt cea mai hărţuită persoană din lume”

Publicat pe

În ultima perioadă au apărut multe zvonuri despre căsnicia Primei Doamne cu Președintele Statelor Unite ale Americii. Ei bine, Melania Trump s-a hotărât să dea cărțile pe față și să spună adevărul despre divorțul de Donald Trump. Acum, lucrurile au fost lămurite pentru totdeauna.

Sătulă până peste cap de știrile apărute despre divorțul ei, Melania Trump nu a mai rezistat și a spus care este situația lor cu căsnicia actuală. Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a declarat într-un interviu pentru ABC News că nu există niciun divorț. Mai mult, Melania Trump asigură pe toată lumea că relația lor este una foarte bună și că se simte hărțuită de știrile care apar în presă.

„Ştiu că lumea iubeşte ştirile astea senzaţionale despre noi. Este ok, înţeleg. Vă asigur că suntem foarte bine şi căsnicia noastră la fel. Sunt mamă şi Primă Doamnă. Am lucruri mai importante la care să mă gândesc, sincer. Da, suntem bine. Sunt speculaţii ale presei, sunt bârfe. Nu întotdeauna e spus adevărul. Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume. Una dintre cele mai hărţuite, dacă chiar vedeţi ce spune lumea despre mine”, a declarat Melania Trump.

Citește și: Melania Trump a atras toate privirile în Egipt! Ce outfit inedit a purtat

FOTO:  Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter