Cea mai criticată apariţie la Globurile de Aur 2018. Actriţa a purtat roşu

Publicat pe

Gala Globurilor de Aur 2018, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, a celebrat lupta împotriva abuzurilor sexuale la Hollywood şi nu numai, după valul de şoc provocat de „scandalul Weinstein”. 

Actriţele şi actorii au purtat majoritatea haine negre, de gală şi foarte elegante, însă au lipsit cu desăvârşire culorile, cu o anumită excepţie.

Cea mai criticată apariţie de la Globurile de Aur

În evidență a ieșit actrița mai puțin cunoscută Blanca Blanco pentru rochia sa roșie care nu a fost în concordanță cu dress code-ul confirmat și respectat de starurile de la Hollywood.

Printre actrițele criticate pentru alegerile vestimentare de anul acesta de la Globurile de Aur se numără: Sarah Jessica Parker, Caitriona Balfe și Alison Sudol.

Actorii şi actriţele au purtat negru la decernarea Globurilor de Aur

Sute de actori şi actriţe au anunţat că vor purta ţinute negre, încă dinaintea galei de anul acesta, în semn de protest faţă de comportamentul neadecvat şi de inegalitatea de gen. Vedetele au purtat şi insigne pe care a fost scris „Times Up', iar discursurile de acceptare a trofeelor, precum şi cel introductiv al gazdei Seth Meyers s-au concentrat pe această problemă.

Scandalul sexual de la Hollywood a pornit în octombrie, anul trecut. Fostul producător Harvey Weinstein este acuzat de peste o sută de actriţe şi foste colaboratoare de abuzuri mergând de la hărţuire sexuală şi până la viol. De la începutul scandalului, o serie de mari nume de la Hollywood – precum Kevin Spacey, Brett Ratner, Dustin Hoffman, John Lasseter sau Jeffrey Tambor – au fost vizate de acuzații de abuzuri sexuale şi au fost înlăturate brutal de pe piedestalul pe care se aflau. Mai multe dintre aceste celebrităţi fac obiectul unor anchete, dar niciuna dintre ele nu a fost arestată, noteazp digi24.ro.

Foto: Instagram, Hepta

Cristina Pîrvu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter