Un cântăreţ celebru a murit de cancer! A trecut prin ani de suferinţă

Publicat pe

Un îndrăgit artist s-a stins din viaţă. Nu a mai putut lupta cu cancerul şi a fost răpus. Iată cum şi-a petrecut ultimele momente şi ce carieră frumoasă a avut! 

Ray Thomas era unul dintre membrii fondatori ai formaţiei britanice The Moody Blues. El a murit la vârsta de 76 de ani, conform unui anunţ dat publicităţii duminică de casa sa discuri, citat de AFP.

Flautist, solist şi compozitor, Ray Thomas a murit joi în locuinţa sa din Surrey, Marea Britanie, potrivit unui comunicat difuzat de Cherry Red Records – Esoteric Recordings.

 Ray Thomas a murit

„Suntem profund şocaţi de decesul său şi ne vor lipsi căldura umană, umorul şi bunătatea sa”, a precizat casa de discuri. „A fost un privilegiu că l-am cunoscut şi că am colaborat cu el, iar gândurile noastre sunt alături de familia şi de soţia sa, Less, în aceste momente triste”, se mai arată în document.

Ray Thomas a dezvăluit pe site-ul său în 2014 că suferă de cancer de prostată.

El a cunoscut faima în anii ’60 şi ’70 după ce a fondat trupa The Moody Blues alături de Mike Pinder, Denny Laine, Graeme Edge şi Clint Warwick. Unele dintre melodiile cele mai cunoscute cu care formaţia s-a remarcat la nivel internaţional sunt: „Go Now”, „Nights in White Satin”, „Tuesday Afternoon” şi „Question”. The Moody Blues a fost recompensată cu 18 discuri de platină şi de aur şi a vândut 70 de milioane de albume în toată lumea. Trupa va fi inclusă în acest an în Rock and Roll Hall of Fame, notează Agerpres.

Ray Thomas s-a bucurat de succes şi dincolo de această trupă de rock, muzicianul lansând mai multe albume solo.

Foto: Captură Youtube

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter