Cele mai frumoase pălării de la Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta de Ziua Regalității. Iată ultimele tendințe!

Publicat pe

A fost zi de sărbătoare, miercuri, la Palatul Elisabeta unde s-a celebrat Ziua Regalității. Și pentru că dress-codul evenimentului au fost pălăriile, invitații s-au conformat și și-au făcut apariția cu pălării care mai de care mai frumoase și sofisticate.

După ce pe parcursul zilei de miercuri Altețele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta și Principele Radu, împreună cu Principesa Maria au mers la statuia Regelui Carol I, de la ora 17:00 aceștia au devenit gazdele unei petreceri la Palatul Elisabeta unde, încă de la început, au ieșit la balconul palatului și au salutat cei aproape 4.000 de invitați.

Ținutele elegante și pălăriile au fost, ca în fiecare an, dress-codul impus, așa că o adevărată paradă s-a desfășurat la palat. Pălării îndrăznețe și sofisticate, care mai de care mai mici, mai mari sau mai ciudate au putut fi admirate la invitații care au luat parte la eveniment, această petrecere fiind cea care stabilește tendințele în ceea ce privește acest accesoriu în fiecare an. Iuliana Tudor și Albertina Ionescu însă nu s-au conformat regulii și nu au purtat pălărie pe cap.

Principesa Margareta a vorbit și despre Regele Mihai, care nu a luat parte la eveniment și se află la reședința sa privată din Germania, și a mărturisit că acum este mai calm.

„E mai calm. Foarte calm. O să vorbesc eu cu el. Eu trebuie să fac un raport. După aceea o să îi transmit tot ce ați spus. Va fi foarte mulțumit. Și vă mulțumesc și eu', a spus Principesa Margareta, potrivit Libertatea.

Iată care au fost cele mai frumoase pălării de la Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta!

Cele mai frumoase pălării de la Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta de Ziua Regalității. Iată ultimele tendințe!Cele mai frumoase pălării de la Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta de Ziua Regalității. Iată ultimele tendințe!

 

Alexandra Popescu

Foto: Dumitru Angelescu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter