Dana Rogoz, scrisoare emoționantă pentru tatăl ei decedat: „De când n-am mai vorbit!...”

Publicat pe

În urmă cu trei ani, Dana Rogoz a trecut printr-o perioadă foarte grea din viața ei: și-a pierdut tatăl. Astăzi, vedeta și-a adus aminte de el și de clipele frumoase pe care le-au petrecut împreună, așa că i-a scris o scrisoare emoționantă.

Pe blogul său, Dana i-a vorbit tatălui său și i-a povestit ceea ce s-a întâmplat în cei trei ani care nici nu știe cum au trecut. Ca o conversație între ei, vedeta i-a povestit despre ea, despre familie și l-a invitat la spectacolul în care ea va juca. Scrisoarea este emoționantă până la lacrimi.

„Ce faci, tată? De când n-am mai vorbit! … Exact, 3 ani. Incredibil ce repede a trecut timpul. … Păi sunt bine. … Şi Vlad, daaa! … E băiat mare deja. Nu l-ai mai recunoaşte. Şi e super activ…. Nu, nu cred că eram chiar aşa. … Normal că i-am vorbit de tine. … Ce îi place să mănânce? Eh, aici e o problemă. E foarte mofturos. Nu mănâncă decât câteva alimente. … Daaa, aş vreau eu. Dacă reuşeşti să îl faci să mănânce supa ta de tăieţei îţi dau un premiu! … În rest…suntem cu toţii bine. Radu e cu prietenă lui, Irina, despre care îţi vorbise atunci. … Da, au împlinit de curând şi ei 3 ani de relaţie. Andrei şi Monica sunt şi ei bine, muncesc foarte mult. … Da, e adevărat, le place, ei au vrut să fie medici. … Şi eu cu Radu suntem foarte bine. Tocmai am terminat filmările pentru lungmetrajul nostru. … Mulţumim, mulţumim. … Normal, tată, că te invit la premieră. Dar ai răbdare, mai durează. … M-am apucat de teatru, între timp. Chiar diseară am spectacol, la Godot, o comedie, ţi-ar plăcea sigur. … Bine, o masă bună pentru tine, dar nici prea în faţă. … Nu, ştiu, m-aş simţi ciudat. … O să las vorba la intrare. … Daaa, o să le zic că eşti tatăl meu. … Şi eu mă bucur', a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

Aceasta a mai continuat conversația și i-a cerut tatălui ei să nu îi aducă cadouri fiului ei și că rămâne să se întâlnească la spectacol. Se vede că Dana îi simte lipsa tatălui ei și simte nevoie ca el să fie prezent și fizic, nu doar spiritual, la evenimentele importante din viața ei.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Dana Rogoz – 4 look-uri fresh inspirate de trendurile sezonului

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter