Paris Hilton dă de pământ cu Kim Kardashian și cu vedetele care i-au copiat stilul: „Totul este fals”

Publicat pe

Kim Kardashian a inventat selfie-urile? Uită de asta! Paris Hilton a făcut-o, iar acum vedeta dă de pământ cu tot ce înseamnă vedete noi, reality-show-uri, dar și cu cele care îi copiază încă stilul pe care ea l-a inventat.

Paris a acordat un interviu pentru W Magazine unde spune că multe celebrități i-au copiat stilul și le reamintește tuturor că foarte multe tendințe de acum au fost inventate de ea.

În primul rând, Kim Kardashian nu a inventat selfie-ul: „Cred că făceam selfie-uri de când eram copil cu orice cameră disponibilă.'

În plus, sigur nu știați că ea este responsabilă de celebrități în general: „Am dat startul unei noi generații de celebrități pe care nimeni nu le-a văzut vreodată. În zilele noastre, simt că este mult prea ușor să devii faimos. Oricine care are un telefon poate face asta.'

Și atunci când vine vorba de fashion: „Să văd fete care poartă lucruri pe care eu obișnuiam să le port este foarte cool pentru că nimeni nu se îmbracă cu adevărat ca mine.'

Nici reality-show-urile nu mai sunt ce au fost: „În zilele noastre, totul este fals. Totul este planificat. Nu este nimic real cu adevărat. Sunt mândră că am făcut asta la început când totul era natural și amuzant', a spus Paris Hilton, făcând o oarecare referire la show-ul pe care Kim Kardashian îl are.

Pe de altă parte, Paris recunoaște că este obsedată de gadget-uri și tehnologie.

„Sunt obsedată de gadget-uri. Pot să stau cu ochelarii VR ore întregi; este bolnav. Atunci când îi pui este ca și cum ai fi într-o altă lume. Și atunci când îi dai jos este ciudat să te întorci la realitate', a mai adăugat vedeta.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Paris Hilton – Fără lenjerie la aniversarea a 33 de ani

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter