Primele imagini de la petrecerea aniversară de 70 de ani a lui Elton John. Lady Gaga a fost una dintre aparițiile spectaculoase!

Publicat pe

Primele poze de la petrecerea aniversării a 70 de ani a lui Elton John au fost făcute publice la aproape două luni de la marele eveniment.

Vedete din lumea muzicii, prietenii și soțul i-au fost alături lui Elthon John, pentru care ziua de 25 martie a avut dublă semnificație: a împlinit 70 de ani și aniversează 50 de ani de parteneriat muzical cu Bernie Taupin. Petrecerea a avut loc în Los Angeles și printre prezențele feminine care au punctat o apariție spectaculoasă s-a numărat și Lady Gaga.

Aceasta a purtat o rochie neagră, lungă, de catifea, care a avut un design deosebit în jurul mânecilor, creație a Albertei Ferretti. Gaga și-a prins părul în coc, și-a pus o bentiță pe cap și s-a machiat cu mult albastru.

De asemenea, și Elton a avut o apariție foarte elegantă. A purtat un costum format din pantaloni negri, o cămașă vișinie creponată și un sacou în aceeași nuanță. Și cum soțul său nu putea lipsi de la un party atât de important, și-a ales și el ținuta cu mare grijă. Îmbrăcat în negru și cu un sacou lung cu imprimeuri aurii, David Furnish a zâmbit într-una și s-a bucurat de aniversarea partenerului său de viață.

Iată cine au fost cele mai sexy apariții de la petrecerea lui Elton John și ce au ales să poarte invitații!

Primele imagini de la petrecerea aniversară de 70 de ani a lui Elton John. Lady Gaga a fost una dintre aparițiile spectaculoase!Primele imagini de la petrecerea aniversară de 70 de ani a lui Elton John. Lady Gaga a fost una dintre aparițiile spectaculoase!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Petrecerea after Oscar Elthon John 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter