Cele mai sexy decolteuri de la Viva Party 2017

Publicat pe

În acest an vedetele au mizat pe ținutele sexy la Viva! Party, așa că rochiile cu un decolteu generos nu puteau lipsi de la un astfel de eveniment.

La majoratul Revistei Viva! foarte multe vedete și-au dorit să iasă din tipare și să strălucească pe covorul roșu. Sexy a fost cuvântul de ordine în acest an, iar Albertina Ionescu, Raluca Bădulescu sau Andreea Bănică au profitat de atuurile lor și și-au făcut apariția în ținute decoltate și extrem de provocatoare.

Iată cine sunt vedetele cu cele mai sexy decolteuri de la Viva Party 2017!

Mulțumim sponsorilor care au fost alături de noi la Viva! party 2017: Avon, Mercedes-Benz, Pandora, Tastemakers şi Mort Subite.

Multumim Martini & Evian, Atelierelor ILBAH & Mirunei Ardelean pentru decor, M.Marquise&Deichmann pentru vestimentația hostesselor de la agenția B Models.

Multumim Flavors in the [email protected] Diplomatic

Alexandra Popescu

Citește și:

Vedete pe covorul rosu la petrecerea Viva! 18 ani

Monica Tand – cea mai provocatoare apariție de la Viva Party 2017

Ilinca Vandici – cea mai sexy graviduță a serii la Viva Party 2017. A arătat senzațional într-o rochie extrem de scurtă și mulată

Adela Popescu și Radu Vâlcan – cuplul serii de la Viva Party 2017

Cele mai sexy decolteuri de la Viva Party 2017Cele mai sexy decolteuri de la Viva Party 2017

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter