Celebrități care urăsc antrenamentele la sală

Publicat pe

Le admirăm trupurile bine lucrate și ne dorim să fim ca ele, însă nu știm că, în spatele rezultatelor spectaculoase, stau ore întregi de chin, așa că nici celebritățile nu se antrenează la sală de plăcere. Ba chiar dimpotrivă, cele mai multe urăsc sportul din răsputeri, doar că recunosc că acesta e necesar…

 

Lista celebrităților cărora nu le place sportul – mai bine zis cele care urăsc epuizantele exerciții fizice la care sunt obligate să se supună – este mai mare decât ne imaginăm, așadar, înainte de a le invidia pentru imaginea lor perfecta, ar trebui să ne gândim cât efort necesită aceasta și dacă am fi vreodată dispuși să ne sacrificăm, uneori, până la epuizare. Iată ce spun, de fapt, celebritățile despre mersul la sală și cât de mult îl detest unele dintre ele!

Gigi Hadid: Urăsc mersul la sală, ca mai toată lumea. Dar e unul dintre lucrurile alea care te fac să te simți bine când se termină. Când sunt în New York, merg la sala din clădirea în care locuiesc. Folosesc bicicleta eliptică și ridic greutăți cam 40 de minute, încercând să nu cad. Dacă m-ați vedea, ați zice că sunt multitasking… Dar, de fapt, mă străduiesc să scap cât mai repede posibil'.

Jennifer Lopez: „Nu e ușor deloc. Urăsc să fac sport la fel ca toți ceilalți. Faci sport pentru că vrei să te simți bine și, într-adevăr, te face să te simți bine după ce-l faci'.

Michelle Obama: Am urât să mă antrenez și aș fi blestemat numele oamenilor care mi-au spus s-o fac. Dar vine un moment în care faci un exercițiu cardio și atunci ai revelația că te simți mai bine'.

Sofia Vergara: Oh, urăsc mersul la sală! Dar știu, de asemenea, că la vârsta mea trebuie să-mi mențin silueta. Cu două ore înainte de a merge la sală, deja îmi doresc să se fi terminat'.

Reese Witherspoon: Dacă n-ar trebui să mai văd interiorul unei săli de gimnastică mai devreme, aș fi cea mai fericită persoană'.

Keira Knightley: Nu mă gândesc la nutriție. Doar simplul gând la dietă mă face să-mi doresc să mănând chipsuri și înghețată. Și urăsc să merg la sala de sport. Nu pot face față'.

Britney Spears: Nu mi se pare amuzant deloc, deci să fac asta zilnic mi se pare oribil. Trei zile pe săptămână e cool, chiar două. Mă face să mă simt bine și să simt ca și cum am făcut ceva'.

Mary J. Blige: Nu-mi place deloc. Mi-aș dori să fi existat o pastilă pe care să o iei și să facă tot ce se face la sală'.

Celebrități care urăsc antrenamentele la salăCelebrități care urăsc antrenamentele la sală

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter