Teo Trandafir, schimbare radicală de look! Vedeta este brunetă și cu părul lung

Publicat pe

Teo Trandafir a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, după ce a apărut total schimbată în emisiunea pe care o moderează la Kanal D. Prezentatoarea TV nu mai arăta deloc așa cum o știau cu toții.

Vedeta a apărut în platoul emisiunii brunetă și cu părul lung. Teo Trandafir a purtat o perucă, iar aceasta a făcut-o să fie de nerecunoscut. Cu siguranță, prezentatoarea TV nu va renunța prea curând la părul scurt. Teo Trandafir nu-și schimbă prea des coafura și nici culoarea părului. De mai bine de câțiva ani, vedeta este tunsă scurt, așa cum o știe toată lumea și cum îi stă cel mai bine.

Citește și: Ce salariu ar încasa lunar Teo Trandafir de la Kanal D! Suma este decentă

Fiica ei, Maia, i-a făcut o mare bucurie

'Azi, m-am dus la școala Maiei. Pe vremea mea, dacă părinții erau chemați la scoala, era tragedie! Acum, e prilej de balet! Bravo, Maia, copilul visurilor mele!', a scris recent Teo Trandafir pe una dintre rețelele de socializare.

Teo Trandafir, schimbare radicală de look! Vedeta este brunetă și cu părul lungTeo Trandafir, schimbare radicală de look! Vedeta este brunetă și cu părul lung

FOTO: Facebook, captură TV

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter