Celine Dion a pozat goală la 49 de ani

Publicat pe

Chiar dacă are 49 de ani, Celine Dion rămâne una dintre cele mai sexy artiste. Și asta o dovedește în continuare pentru că nu s-a sfiit să pozeze nud pentru revista Vogue.

Deși s-a scris că Celine Dion ar fi la un pas de anorexie, artista nu a luat în seamă gurile rele și le-a dat peste nas cu ultimul său pictorial. Între două show-uri, cel din Las Vegas și turneul european, artista și-a făcut timp să pozeze pentru Vogue, la Paris, și nu a avut nimic împotrivă să renunțe complet la haine.

Citește și: Cum a apărut Ileana Lazariuc la un eveniment monden

Celebra revistă a postat pe Instagram o fotografie cu Celine în timp ce stă așezată pe un scaun, picior peste picior, complet goală.

„Iată un mic fapt nud care reflectă schimbările de look ale lui Celine Dion între spectacole: în ultimii 5 ani ea a purtat houte couture creat special pentru propriile spectacole. Ea cântă minimum 2 ore pe noapte, 5 sau 6 nopți pe săptămână', a scris publicația pe Instagram.

Citește și: Secrete bine ascunse ies la iveală despre Ben și Diana la „Insula iubirii'. Iată ce decizii radicale au luat concurenții!

„Celine a spus <>. Și mai enigmatic: <>. Așa că putem spune: haute couture, cu toată fragilitatea și artizanatul, trebuie să își îndeplinească profesia pentru doamna Dion', a mai scris Vogue.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter