Cristiano Ronaldo - primul tablou de familie. Cât de grijuliu este fiul său cel mare cu gemenii

Publicat pe

De când a devenit tată de gemeni, Cristiano Ronaldo își înduioșează fanii de fiecare dată atunci când postează fotografii cu micuții. Acum, acesta a făcut furori pe rețelele de socializare atunci când a postat primul tablou de familie: el, fiul său de 7 ani și cei doi gemeni care abia dacă au o lună.

Ronaldo nu a așteptat să își găsească sufletul pereche pentru a deveni tată. Acesta a apelat la o variantă mai simplă: mama surogat. Atât Cristiano Ronaldo Jr., cât și micuții Eva și Mateo au venit pe lume prin intermediul unei mame surogat din America, iar acest lucru l-a făcut pe Ronaldo cel mai fericit părinte.

Citește și: Se poartă și la case mai mari. Lady Gaga cântă la nunți!

Și mai împlinit este datorită faptului că fiul său cel mare i-a primit foarte bine pe gemeni și pare că este foarte grijuliu cu frățiorii săi. În ultima imagine, postată de fotbalist pe rețelele de socializare, apare alături de Cristiano Jr. stând amândoi într-un leagăn și fiecare ține în brațe pe unul dintre noii membrii ai familiei. Cristiano și fiul său se uită fericiți unul la altul, iar asta i-a determinat pe fanii fotbalistului să înroșească la proriu butonul de like.

Citește și: Cristiano Ronaldo va fi din nou tată… de fată. Georgiana Rodriguez, iubita lui, este însărcinată

„Binecuvântat', a fost mesajul pe care Ronaldo l-a postat în dreptul fotografiei de familie, care în nici o zi a strâns peste 4 milioane de like-uri pe Instagram, peste un milion pe Facebook, aproximativ 32.000 de distriburi pe Facebook și 20 de mii de comentarii.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter