Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie. Românul a reprezentat Italia în concurs

Publicat pe

Contratenorul Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie, după ce trecuse și de cea de-a doua etapă a concursului.  Eliminarea a avut loc după ce penultimul concurent din categoria românului a reușit să o convingă pe Ayda Williams, soția lui Robbie Williams, că merită locul acestuia.

După ce a ocupat unul dintre cele șase scaune diponibile celor mai buni concurenți dintr-o categorie, impresionând juriul cu calitățile lui vocaleCezar Ouatu a fost nevoit să plece din show după ce Janice Robinson a convins-o pe Ayda Williams că ea ar trebui să fie în locul unuia dintre concurenții deja aleși.

Janice a cântat impecabil „(You Make Me Feel Like) A Natural Woman', cântec din repertoriul Arethei Franklin, după care i-a fost acordat scaunul lui Cezar Ouatu.

„E o plăcere să te vedem și să te auzim', i-a spus Ayda Williams, potrivit unsitedemuzică.ro

Deși este român, Cezar Ouatu s-a prezentat din concurs ca fiind reprezentant al Italiei: 'I’m Cezar, I’m 38 years old and I am from Italy'/ 'Sunt Cezar, am 38 de ani și sunt din Italia'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter