Martina Hingis este însărcinată. Jucătoarea de tenis a făcut mare anunț: ”Sunt fericită”

Publicat pe

Martina Hingis este însărcinată, iar jucătoarea de tenis este cea care a făcut marele anunț. Fostul număr 1 mondial a împlinit pe data de 30 septembrie 38 de ani, iar vestea că este însărcinată a fost făcută publică chiar de ziua acesteia.

În această vară, Martina Hingis s-a căsătorit cu medicul Harald Leemann. Jucătoarea de tenis din Elveția a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. Dacă ar fi să ne luăm după imaginea postată, Martina ar avea o fetiță.

„Mulțumesc pentru toate urările pe care mi le-ați transmis de ziua mea. Sunt fericită să vă anunț că asta va fi ultima dată când vom sărbători ca un cuplu… sunt încântată să anunț că vom deveni o familie cu trei membri', a fost mesajul postat de jucătoarea de tenis pe contul său de Instagram.

Vara aceasta, Martina Hingis, fost număr 1 mondial timp de 209 săptămâni, și una dintre cele mai tinere câștigătoare de Grand Slam din istorie, și-a unit destinele cu Harald Leemann, medic al echipei de Fed Cup a Elveției.

Martina Hingis of Switzerland, Iva Majoli of Croatia and Simona Halep of Romania,

Martina Hingis of Switzerland, Iva Majoli of Croatia and Simona Halep of Romania

FOTO: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter