Charlize Theron - extrem de sexy la premiera filmului „Atomic Blonde”, la Berlin. A venit doar în sutien!

Publicat pe

Charlize Theron este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, iar asta a demonstrat-o încă o dată la Berlin, la premiera filmului „Atomic Blonde', unde a purtat o ținută extrem de provocatoare.

La 41 de ani, Charlize este foarte curajoasă și a atras toate privirile pe covorul roșu, la Berlin. Aceasta a venit la premiera filmului în care joacă rolul unui agent MI6 în sutien și într-o fustă extrem de scurtă, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și tonifiate. Ținuta sa a fost una all whitte, extrem de îndrăzneață, iar sutienul Christian Dior i-a pus în valoare bustul sexy, chiar dacă nu este el cel mai generos.

Citește și: Mădălina Ghenea – vacanță în doi în Grecia. Iată cum arată vedeta în costum de baie la doar trei luni de când a născut!

Roșu a fost pata de culoare din ținuta actriței. Aceasta a ales un ruj roșu și și-a făcut unghiile în aceeași nuanță, look-ul ei fiind unul în stilul Merilyn Monroe.

Rolul lui Charlize Theron din filmul „Atomic Blonde' este unul dintre cele mai provocatoare dintre toate. Aceasta joacă rolul unui agent MI6, Lorraine Broughton, care investighează moartea unui alt agent în Berlin. În acest film, actrița și-a făcut singură cascadoriile.

Charlize Theron - extrem de sexy la premiera filmului „Atomic Blonde', la Berlin. A venit doar în sutien!Charlize Theron - extrem de sexy la premiera filmului „Atomic Blonde', la Berlin. A venit doar în sutien!

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter