Prințul George și prințesa Charlotte - cei mai adorabili la Berlin. Iată cum i-a îmbrăcat Kate Middleton!

Publicat pe

Prințul William și Kate Middletton continuă turul european, iar după vizita în Polonia au plecat spre Germania, la Berlin. Și dacă Kate a avut de fiecare dată o ținută impecabilă, atracția principală au fost prințul George și prințesa Charlotte, care au fost de-a dreptul adorabili pe toată perioada vizitei în Polonia, dar și la sosirea pe aeroportul din Berlin.

Nunațele de albastru au dominat în ținutele familiei regale la Berlin. Kate a purtat un trenci albastru, semnat Catherine Walker, în timp ce fiica sa a purtat o rochiță bleu, cu imprimeuri florale, pantofiori albaștri și o fundiță în aceeași nuanță prinsă în păr. Pe de altă parte, prințul George s-a asortat cu tatăl său. A purtat cămașă bleu, panataloni scurți, eleganți, iar prințul William a purtat costum, la care a asortat o cravat albastră.

Citește și: Antonia a apelat la o schimbare destul de… dureroasă. Și-a pus piercing în sâni!

Dacă prințesa Charlotte le-a topit inimle tuturor cu zâmbetul și gingășia sa, prințul George a fost mai somnoros și puțin morocănos. Dar amândoi au fost absolut adorabili.

După ce au fost întâmpinați pe aeroportul din Berlin, Kate și William au mers într-o vizită oficială la poarta Bradenburg din Berlin.

Prințul George și prințesa Charlotte - cei mai adorabili la Berlin. Iată cum i-a îmbrăcat Kate Middleton!Prințul George și prințesa Charlotte - cei mai adorabili la Berlin. Iată cum i-a îmbrăcat Kate Middleton!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter