Cher a făcut show pe scena premiilor Billboard 2017. Așa arată artista la 71 de ani într-o ținută sumară și extrem de sexy!

Publicat pe

Cher a fost vedeta serii pe scena Billboard Music Awards. Artista a acceptat invitația organizatorilor și le-a oferit celor prezenți la eveniment un show memorabil la 71 de ani.

Deși au apărut numeroase zvonuri în ultimul an cum că Cher ar avea probleme de sănătate mai serioase, aceasta a contrazis orice speculație atunci când, duminică seară, a urcat pe scena premiilor Billboard 2017 într-o ținută sumară și mai veselă ca niciodată.

Nici nu a-i spune că Cher abia a împlinit 71 de ani. Într-o formă fizică excelentă și foarte îndrăzneață, cântăreața a urcat pe scena din Las Vegas pentru a interpreta două melodii și a le oferi spectatorilor un show de neuitat. Într-o ținută sumară, argintie, transaparentă, cu pietre aplicate, Cher a strălucit atât la propriu, cât și la figurat atunci când a interpretat melodia „Believe'.

 

Și nu a fost singura ținută sexy pe care artista a îmbrăcat-o pe scenă. Pentru interpretarea melodiei „If I Could Back Time', Cher s-a îmbrăcat într-o ținută neagră, transparentă și extrem de sexy, care îi lăsa la vedere corpul tonifiat în ciuda vârstei.

 

La ediția din acest an a premiilor Billboard, Cher a fost premiată pentru întreaga sa carieră.

„Mi-am dorit sa fiu pe scena de la vârsta de 5 ani, și fac asta de 53 de ani, deși am 71 de ani. Vreau să îi mulțumesc mamei mele, pentru că ea a fost cea care mi-a zis că nu o sa fiu niciodată cea mai inteligentă, cea mai frumoasă sau cea mai talentată, dar o să fiu specială', a spus Cher pe scenă.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Vedete pe covorul roşu la Billboard Music Awards 2017. Drake, marele câştigător al serii!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter