Prinţul George, în lacrimi la nunta mătuşii lui, Pippa. Iată motivul!

Publicat pe

Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit în acest weekend cu bancherul James Matthews în biserica Saint Mark din Englefield.

 

La nunta cu aer regal au asistat peste 300 de invitaţi speciali, printre aceştia aflându-se şi nepoţii ei, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, cei doi copii ai lui Kate Middleton şi ai Prinţului William.

 

Cei doi copii au fost atent supravgheaţi de mama lor şi au fost în centrul atenţiei în momentul în care s-au aflat la biserică.

 

Cei doi au purtat hăinuţe festive, Prinţul George având o costumaţie de paj, iar Charlotte fiind pur şi simplu adorabilă într-o rochiţă albă cu o fundă imensă, accesorizată cu o coroniţă de flori.

 

Nu au lipsit nici micile incidente, Kate cerându-le la un moment dat copiilor să facă linişte, iar Prinţul George, care va implini in curand 4 ani, a fost surprins cu ochii în lacrimi.

 

Potrivit The Sun, se pare că George a călcat pe rochia mătuşii ei, o creaţie Giles Deacon, care a costat aproximativ 46.000 de euro, ceea ce a determinat-o pe Kate să-i atragă atenţia.

 

Din fericire, George şi-a recăpătat rapid zâmbetul ştrengar şi s-a bucurat de petrecere, molipsindu-i şi pe ceilalţi invitaţi cu buna lui dispoziţie.

 

Foto: Hepta

 

Vezi si:

Kate Middleton – O aparitie incantatoare la nunta surorii ei, Pippa

 

Prinţul George, în lacrimi la nunta mătuşii lui, Pippa. Iată motivul!Prinţul George, în lacrimi la nunta mătuşii lui, Pippa. Iată motivul!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter