Chester Bennington a fost înmormântat. Iată primul mesaj public transmis de soția sa: „Cum îmi adun sufletul distrus?”

Publicat pe

La mai bine de o săptămână de când s-a sinucis, Chester Bennington a fost înmormântat. Ceremonia funerală a starului rock a avut loc în Palos Verdes, California, într-un cimitir din apropierea casei artistului.

La înmormântarea au luat parte în jur de 200 de prieteni, iar aceștia au primit ecusoane VIP, asemănătoare celor de la concerte, cu o fotografie a fostului solist cântând în fața unei mulțimi de oameni. La ceremonie a fost pregătită și o scenă pe care erau un set de tobe pentru tributuri muzicale.

Citește și: Angelina Jolie – acuzată de exploatarea copiilor din Cambodgia pentru noul său film: „E nebună!'

Vineri, la o săptămână după ce Chester s-a sinucis, soția sa Talinda Bennington a transmis primul mesaj public.

„În urmă cu o săptămână, mi-am pierdut sufletul pereche şi copiii mei şi-au pierdut eroul – pe tatăl lor. Am avut o viaţă ca de basm, care acum a devenit o bolnavă tragedie shakespeariană. Cum trec peste asta? Cum îmi adun sufletul distrus? Singurul răspuns pe care îl ştiu este să îmi cresc copiii cu toată dragostea pe care o mai am. Vreau să spun tuturor fanilor că simţim dragostea voastră. Simţim şi pierderea voastră. Copiii mei sunt prea mici ca să îşi piardă tatăl. Şi ştiu că toţi veţi ajuta ca amintirea lui să fie ţinută în viaţă. A fost un suflet luminos şi iubitor, cu o voce de înger. Acum este eliberat de durere şi îşi cântă cântecele în toate inimile noastre. Fie ca Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi şi să ne îndrepte unul către celălalt atunci când suferim. Chester şi-ar fi dorit să facem asta. Odihneşte-te în pace, iubirea mea', a transmis Talinda.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter