Jeremy Meeks - De la închisoare, direct pe catwalkurile de modă

Publicat pe

Acesta a fost traseul lui Jeremy Meeks (33), mulatrul cu ochi albaștri care a cucerit nu doar inimile femeilor, ci și pe ale marilor designeri.

 

CEL MAI SEXY INFRACTOR

Supranumit cel mai sexy infractor din lume, Jeremy Meeks a devenit cunoscut în 2014, după ce a fost arestat pentru posesie de arme și nerespectarea ordinii publice, în Stockton, un orășel de lângă San Francisco. Polițiștii au publicat atunci o fotografie pe Facebook cu acesta, iar la câteva ore după reținere, postarea avea deja 75.000 de aprecieri, 20.000 de comentarii și peste 10.000 de distribuiri. Două zile mai târziu, cauțiunea sa crescuse la 780.000 de lire sterline, astfel că mama sa, Katherine Angier, a făcut o pagină pe site-ul GoFundMe, pentru a strânge banii necesari eliberării. S-au strâns ceva bani, însă nu suficienți, acesta primind mai mult propuneri de contracte de imagine. Modelul și-a executat sentința, iar în martie 2016, după doi ani de detenție, a fost eliberat. Acesta nu a fost însă singurul contact al lui Jeremy cu închisoarea. Mulatrul sexy a mai executat nouă ani de închisoare ca urmare a implicării într-un jaf de proporții ce a avut loc în 2002.

 

CONTRACTE DE MII DE EURO

După ce a ieșit din închisoare, Jeremy a decis să-și schimbe radical viața. „Nu m-am gândit niciodată că lumea mă va recunoaște pe stra-
dă, așa că mă simt extrem de binecuvântat și foarte recunoscător. Sunt copleșit, a declarat acesta pentru Telegraph. Contul său de Instagram a fost luat cu asalt, peste un milion de persoane îi urmăresc postările, s-a mutat într-o vilă și conduce o mașină de 150.000 de euro, așa că nu este de mirare ca Jeremy se consideră binecuvântat. A semnat un contract cu o agenție de modeling, iar la începutul acestui an, și-a făcut debutul în prezentarea de modă a colecției de toamnă a lui Philip Plein, din cadrul New York Fashion Week. A fost admirat din primul rând de Madonna și Kylie Jenner și a devenit prieten bun cu Carine Roitfeld.

 

Vezi si:

20 de ani fara Printesa Inimilor

VIAȚA PERSONALĂ

Aşa cum se întâmplă în cazul oricărui bărbat frumos, Jeremy Meeks este luat. De șapte ani este căsătorit cu Melissa, o asistentă medicală cu care are un fiu, care pare să-i fi moștenit trăsăturile exotice. Soția sa are încă un băiat și o fată, dintr-o relație anterioara, dar Jeremy a devenit și tatăl lor, fotografiile sale arătând că are o relație apropiată cu fiecare dintre cei 3 copii. De curând însă, au apărut zvonuri cum că familia ar fi pe punctul de a se destrăma. Motivul? A înșelat-o cu Chloe Green, fiica unui important afacerist britanic.Tânăra de 26 de ani a postat mai multe fotografii alături de Jeremy pe contul său de Instagram, însă imediat după ce pozele au devenit virale, tânăra a șters pozele și a închis definitiv contul. Initial, Melissa nu a vrut să comenteze infidelitatea soțului ei, dar ulterior a declarat că: „M-am simțit umilită, nu doar pentru că soțul meu a fost surprins cu o altă femeie, ci mai mult pentru faptul că au făcut-o cu atâta nerușinare, a declarat aceasta pentru Metro.co.uk. Conform presei internaționale, Melissa a depus actele de divort.

 

ADINA VÎLCEA Foto HEPTA

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter