Cine e soţul Mirelei Boureanu Vaida. Alexandru stă departe de camerele de filmat

Publicat pe

Cine e soţul Mirelei Boureanu Vaida. Prezentatoarea TV este foarte prezentă în mediul online, dar şi la evenimente modene. De cele mai multe ori, merge singură, neînsoţită. Soţul său stă departe de viaţa mondenă şi se fereşte de aparatele de fotografiat. 

Mirela Vaida şi Alexandru s-au căsătorit în urmă cu nouă ani de zile. Au împreună doi copii, pe Carla şi pe Vladimir. Au o relaţie frumoasă, model. Nu mulţi îl cunosc pe soţul artistei, acesta nu apare la TV sau în public. Nu are nici conturi pe reţele de socializare şi îşi „condamnă” soţia că îşi pierde timpul pe Facebook sau Instagram.

Acesta este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta.

Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui.”, a spus Mirela Vaida EXCLUSIV pentru VIVA!.

Mirela Vaida îşi doreşte al treilea copil cât mai curând

Frumoasa artistă are doi copii frumoşi, pe Carla şi pe Vladimir. Este o diferenţă foarte mică de vârstă între ei. Merg chiar şi împreună la grădiniţă, nu şi la activităţile din afara ei. Fetiţa preferă baletul, iar băieţelul înotul. Deşi are un program încărcat, vedeta se descurcă cu ei, nu a angajat o bonă, ba chiar vrea să îl facă şi pe al treilea.

Ea este de părere că o familie trebuie să aibă mulţi copii, casa să fie plină, să fie bucurie, dar şi agitaţie. Tocmai de accea vrea să le facă micuţilor o surioară, un frăţior, de ce nu şi gemeni.

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter