Mirela Vaida îşi doreşte al treilea copil cât mai curând: "Dacă dă Dumnezeu". Ce spune soţul artistei

Publicat pe

Mirela Vaida îşi doreşte al treilea copil. Are o carieră de succes, fanii o îndrăgesc, va avea curând şi o nouă emisiune TV LIVE, ce îi lipseşte vedetei? Este împlinită pe toate planurile, dar vrea să aibă o familie şi mai mare aşa că plănuieşte să le facă rapid copiilor săi un frăţior sau o surioară!

Frumoasa artistă are doi copii frumoşi, pe Carla şi pe Vladimir. Este o diferenţă foarte mică de vârstă între ei. Merg chiar şi împreună la grădiniţă, nu şi la activităţile din afara ei. Fetiţa preferă baletul, iar băieţelul înotul. Deşi are un program încărcat, vedeta se descurcă cu ei, nu a angajat o bonă, ba chiar vrea să îl facă şi pe al treilea.

Ea este de părere că o familie trebuie să aibă mulţi copii, casa să fie plină, să fie bucurie, dar şi agitaţie. Tocmai de accea vrea să le facă micuţilor o surioară, un frăţior, de ce nu şi gemeni.

„Îmi doresc trei copii, chiar patru. Acum să vedem, dar dacă dă Dumnezeu ca din a treia oară să iasă patru, să fie gemeni şi am scăpat de doi dintr-o lovitură…Poate e greu, dar unde creşte al doilea, creşte şi al treilea, şi al patrulea.
La primul e greu, la al doilea zici cine m-a pus, dar de la al treilea te relaxezi…îl mai învaţă sora la prostii…

La primul îmi faceam mea cupla, nu dormeam nopţile, cum am putut eu să fac asta? Primul dacă cădea şi se lovea la buzită şi îi dădea sângele, lucru frecvent la copii, vai dar cât plângeam. Cum am putut, ce mamă sunt?

Al doilea, săracul, dacă nu avea ceva grav…lucrurile astea nu poţi să le controlezi. Asta spun tuturor. Faceţi măcar doi copii că la primul eşti preocupat…la al doilea îl mai şi laşi. La al treilea sunt curioasă, dar când o să vă aflu, vă spun.

Dacă nu îi faci acum pe toţi, să îi dai la aceeaşi grădi, la aceeaşi şcoală…”, a spus Mirela Vaida pentru Libertatea.

Vedeta a mai povestit că soţul ei este de acord, nu are nimic împotrivă, ba chiar ar fi fericit: „El nu are nimic împotrivă, zice că facem. Pe bărbaţi nu îi doare, nu alăptează ei, nu se preocupă, mamele sunt mereu acolo.”  

Mirela Vaida revine la TV

După o scurtă dispariție de pe micul ecran, Mirela Vaida revine la TV. Prezentatoarea TV va avea o emisiune la Antena 1, iar vedeta a făcut anunțul mult așteptat chiar la televizor, la 'Prietenii de la 11'. Emisiunea va avea un format nou, cu multe premii.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter