Actorul Benedict Cumberbatch, tată pentru a treia oară. Soția lui are 40 de ani

Publicat pe de Alina Dan

Actorul Benedict Cumberbatch și soția lui, regizoarea Sophie Hunter, vor deveni părinți pentru a treia oară. Informația a fost confirmată aseară de cei doi, după Gala Emmy 2018. De altfel, era peste putință să nege, deoarece sarcina lui Sophie este deja vizibilă, în ciuda faptului că a încercat să o mascheze cu o rochie largă. 

Sophie a apărut îmbrăcată, la cea de-a 70-a Gală EMMY, cu o rochie galbenă, lungă și lejeră. Frumoasa englezoaică și faimosul ei soț nu s-au ferit de blitzurile fotografilor. La ediția de anul acesta a Premiilor EMMY,  Benedict a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul din celebra serie 'Patrick Melrose'.

Vestea că Benedict Cumberbatch și Sophie Hunter vor deveni din nou părinți vine la doar un an de la nașterea lui Hal Auden Cumberbatch, cel de-al doilea copil al cuplului. În 2015, actorul din Dr. Strange și soția lui au devenit părinți pentru prima dată. Christopher „Kit Carlton a venit pe lume la doar câteva luni după ce Benedict Cumberbatch și Sophie Hunter s-au căsătorit de Valentines Day 2015.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter