Cine este Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans

Publicat pe

Cine este Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans. Echipa va reprezenta România la Eurovision 2018, competiție care va avea loc în luna mai. The Humans este o trupă formată din șase membri Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Cristina Caramarcu. I-am aflat trecutul solistei!

Cristina Caramarcu este o artistă cu experienţă. A moştenit acest talent şi din familie, căci unul dintre părinţii săi este muzician. Pasiunea şi meseria merg acum mână în mână pentru artista care va urca pe scena de la Lisabona.

„Lucrurile a fost previzibile în ceea ce privește muzica în viața mea. Când unul dintre părinți este muzician și face din asta o meserie, îți intră în sânge fără să vrei. Ca să nu mai vorbim de faptul că probabil s-a transmis și genetic, referindu-mă la urechea muzicală. Mama a văzut asta în mine și mă punea să cânt și atunci când venea poștașul. Trebuia să știe toată lumea că-s a ei și că eu mă aud pe scară de dimineață până seară.”, declara acum şase ani artista la Pro TV.

 

Cristina Caramarcu voia să devină poliţistă

Fire ambiţioasă şi luptătoare, Cristina Caramarcu n-a ştiut de la o vârstă fragedă că vrea să devină cântăreaţă. Avea alte aspiraţii şi alte dorinţe. A vrut să meargă la Academia de Poliţie, însă n-ar fi trecut de probele medicale, apoi a urmat Facultatea de Psihologie. Mai târziu, a mers cu mama de mână şi a urmat cursuri de muzică.

„Am făcut liceul teoretic, chimie-biologie, am vrut să dau la Academia de Poliție, unde n-aș fi trecut de proba medicală niciodată din cauza miopiei, ea fiind una din probele eliminatorii. Am terminat Psihologie-Sociologie, fără nicio legătură cu ceea ce vroim să fac. 

Din timpul facultății am început să muncesc pentru o companie de telecomunicații italiană unde treptat am ocupat postul de director departament operatori. S-a închis fix în momentul în care am decis că vreau să fac o școală de muzică pe bune. Am ajuns la Dana Dorian cu mama de mâna…Am zis că vreau să învăț și am învățat. Nu știu cât am fost eu de talentat că elev, dar știu cât a fost ea de bună că profesor. M-a învățat că dacă las studiul o zi, el o să mă lase 3…Întreabă-mă acum ce știu să fac cel mai bine și-o să-ți răspund : să cant!”.

Cristina Caramarcu a participat în 2012 şi la show-ul Vocea României difuzat pe Pro TV. A făcut parte din echipa lui Smiley.

Citeşte şi:

Roxana Ciuhulescu este însărcinată pentru a doua oară

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter