Povestea fetei care l-a făcut să plângă pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”

Publicat pe

Roxana Zorzolan l-a făcut să plângă pe Florin Călinescu la 'Românii au talent'. Tânăra a reușit să impresioneze printr-o interpretare inedită.

Tânăra are 20 de ani și este studentă. Roxana a cântat de când era mică, de la grădiniță până la școală, când a auzit-o învățătoarea și a luat-o la Casă de Cultură, unde a început serios. Din clasa a 4-a au format o trupă și au colindat țara. Nu are studii muzicale, a făcut câteva luni de canto și atât. Este studentă la Facultatea de arhitectură în București. Nu știe de unde pasiunea pentru muzică, de la grădiniță o puneau să cânte și toți îi spuneau că are voce. A început să cânte pentru ea, și-a luat chitară și a început să cânte. În ceea ce privește design-ul, de mică desena. Un prieten i-a spus că ar trebui să dea la Arte la Dinu Lipatti, văzând desenele ei. Roxana studia informatica la un liceu și astfel s-a mutat la Arte la Dinu Lipatti. Nu știe dacă arhitectura e pentru ea, acum este studentă la design, ceea ce îi oferă o mai mare libertate și o reprezintă mai mult.

Tatăl ei obișnuia să cânte de la grădiniță, dar nu a continuat. Mama la fel. Sora ei a scris-o acum pe tot corpul, sunt citate care o reprezintă. Unul dintre ele este: ,,Nu pentru că lucrurile sunt grele nu avem curaj, ci pentru că nu avem curaj ele sunt grele'. Altul: ,,Partea bună și partea rea e că toate trec”. Roxana compune versuri, ceva o inspiră și începe să scrie, poate să vadă un gest la cineva și îi trezește o mare poveste. Ar vrea că pe viitor să scrie o carte. Au inspirat-o foarte mulți oameni la care nu se aștepta.

Florin Călinescu a aplaudat-o minute în șir

„Eşti un artist atât de profund şi de complex, încât am o singură rugăminte: eşti foarte tânără, ai grijă să nu arzi prea repede. Pentru că foarte puţină lume se poate apropia de incandescenţa ta. Te rog mult, ai grijă de tine! Ai prea multă energie creatoare în tine. Pune în ordine toate artele tale şi o să fie bine, a mărturisit Florin Călinescu. Roxana a reușit să treacă mai departe cu 4 de DA.

Roxana Zorzolan l-a făcut să plângă pe Florin Călinescu la 'Românii au talent'

Roxana Zorzolan l-a făcut să plângă pe Florin Călinescu la 'Românii au talent'

FOTO: Captură YouTube

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter