Cine este iubitul Cristinei Mihaela de la ”Bravo, ai stil”. Iată cum s-au cunoscut

Publicat pe

Cristina Mihaela Dorobanțu și logodnicul ei, Mihai, au sărbătorit cinci ani de relație, cinci ani plini de emoții, planuri și călătorii de neuitat. Iată cum s-au cunoscut cei doi, în urmă cu jumătate de deceniu și ce planuri au în prezent.

Cristina Mihaela Dorobanțu, în vârstă de 27 de ani, se declară recunoscătoare pentru tot ceea ce se întâmplă în viața ei. A ajuns să lucreze în televiziune, visul ei de mic copil, este admirată pe social media de sute de mii de oameni și are parte de o iubire ca în filme, o relație de durează de jumătate de deceniu.

Vedeta și logodnicul său au aniversat 5 ani de relație, ocazie cu care au rememorat împreună cele mai frumoase momente din această perioadă specială din viața lor.

Ne-am cunoscut la mare, în urmă cu cinci ani, la o petrecere. El mă știa de ceva vreme atunci și a considerat că este momentul ideal pentru a intra în vorba cu mine. M-a invitat la masă, la restaurantul Scoica, iar în acea seară am vorbit mult, am descoperit că avem atât de multe lucruri în comun, și a fost nevoie doar de o clipă pentru ca flacăra iubirii să izbucnească. A fost dragoste la prima vedere. De atunci ne-a plăcut să fim discreți în ceea ce privește viață personală. Lui nici pe social media nu îi place să apară. Preferă să se dedice vieții profesionale și private, să fim doar noi pentru noi. Rareori am mai postat eu fotografii cu noi doi împreună. Așa am procedat și acum. Am postat un mesaj de aniversare a celor 5 ani de relație alături de o fotografie realizată în vacanță din Italia', a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Cristina Mihaela și iubitul ei

Cristina Mihaela și iubitul ei

Citește și: Marisa, finalistă la 'Bravo ai stil All Stars' îşi doreşte o familie şi copil: 'Mâine m-aş căsători!'

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter