Reacția tatălui Lidiei Buble când a aflat că s-ar fi căsătorit cu Răzvan Simion: ”Mi-a zis să-i arăt mâinile”

O întrebare a stat în mintea tuturor în ultima perioadă, aceea dacă Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în vacanța pe care au avut-o în Maldive. Artista a spus adevărul despre ceea ce s-a întâmplat acolo într-o emisiune TV. Mai mult, Lidia Buble a povestit și despre reacția tatălui său atunci când a fost sunat să fie felicitat pentru căsătoria fiicei sale.

Răzvan Simion a postat pe una dintre rețelele de socializare câteva imagini care au stârnit multe controverse în presă. Mulți s-au întrebat dacă Lidia Buble și prezentatorul TV de la Antena 1 s-au căsătorit în Maldive, acolo unde au fost în vacanță. Ei bine, cântăreața a făcut marele anunț într-o emisiune de la Antena 1 și a dezvăluit că nunta nu a avut loc, ci doar s-au jucat de-a mirele și mireasa.

Asta nu este tot! Nici măcar tatăl Lidiei Buble, Viorel, nu știa ce să creadă, pentru că acesta a fost sunat să fie felicitat pentru căsătoria fiicei sale. Când a ajuns acasă la părinții săi, artista a fost luată de tatăl ei și băgată într-o cameră spunându-i să-i arate mâinile.

Lidia Buble și familia ei

Lidia Buble și familia ei

„Doar ne-am jucat de-a mirele şi mireasa… M-aţi prins la cotitură şi acum trebuie să dau din casa… Să ştii că după ce m-am întors din vacanță am fost acasă la Deva, m-am dus să îmi văd familia pentru că îmi era foarte dor de ei. Primul lucru pe care l-a făcut tati a fost să mă bage într-o cameră și mi-a zis să îi arăt mâinile că a primit un telefon. Mi-a zis că lumea l-a sunat şi l-a felicitat că fata lui s-a căsătorit și el s-a blocat… Încă nu avem nimic pregătit sau plănuit legat de nuntă. Nu vreau să grăbesc lucrurile. Nu vreau să fie nimic forţat', a declarat Lidia Buble la emisiunea prezentată de Dan Capatos.

Citește și: Cum s-a îndrăgostit Lidia Buble de Răzvan Simion. Nu s-a știut până acum

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro