Cine este tatăl copilului Adelinei Pestriţu? Virgil Şteblea are şi o poreclă

Publicat pe

Cine este tatăl copilului Adelinei Pestriţu? Virgil Şteblea are şi o poreclă! Astăzi, 2 februarie, Adelina Pestriţu a anunţat că este însărcinată în trei luni de zile. Ea şi iubitul său, Virgil Şteblea, vor deveni în aproximativ şase luni părinţi pentru prima dată. Iată cu ce se ocupă viitorul tătic şi ce poreclă are în showbiz.

În urmă cu aproximativ un an de zile, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au început să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Ea super celebră, el mai puţin cunoscut în lumea mondenă din România. Nu au apărut de foarte multe ori în public împreună, iar presa încerca să îi „vâneze” la fiecare apariţie.

Cine a iubitul Adelinei Pestriţu

De-a lungul timpului, mai exact după cănicia eşuată cu Liviu Vârciu, vedeta a fost extrem de calculată şi a luat o pauză în iubire. A avut o relaţie ceva mai târziu cu Speak, însă s-a terminat după aproximativ doi ani. Mai apoi, ea a început să se vadă cu un băiat, Virgil Şteblea, alintat în cercul de prieteni Fucky.

Virgil, zis Fucky, este unul dintre băieții de oraș extrem de cunoscuți ai Capitalei. A avut mai multe relaţii de-a lungul timpului şi îi plac tatuajele la nebunie, este plin și pe brațe și pe picioare, iar asta cu siguranță a fost un plus în ochii Adelinei, care a făcut și ea o mică obsesie pentru ele în ultima perioadă.

Viitorul soț al Adelinei Pestrițu este un prosper om de afaceri. Virgil Șteblea a locuit mulți ani în Germania, unde și-a făcut o afacere profitabilă.

Adelina Pestriţu, mamă pentru prima oară

'Dragii mei prieteni, la vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastră este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi 3. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți.', a fost anunțul făcut de Adelina Petrițu.

Primele imagini cu burtica de gravidă a Adelinei Pestriţu

În ultimele zile, Adelina Pestriţu a purtat haine mai largi, dar unele i-au scos burtica în evidenţă. Nu se observă tare mult căci este d-abia la început, în următoarele luni va prinde contur.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Cine este tatăl copilului Adelinei Pestriţu? Virgil Şteblea are şi o poreclăCine este tatăl copilului Adelinei Pestriţu? Virgil Şteblea are şi o poreclă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter