Adelina Pestriţu: "Am fost şi eu dezamagită, am plâns şi am suferit"! Care e motivul

Publicat pe

Adelina Pestriţu a trecut prin momente mai puţin plăcute, a plâns şi a suferit. Şi-a găsit însă calea şi a păşit mai departe cu ajutorul unui psiholog. Aceasta retrăieşte şi acum acele momente. Iată ce declaraţii uimitoare a făcut!

Frumoasa Adelina Pestriţu a dezvăluit tuturor că a mers la psiholog deoarece avea nevoie de ajutor. A trecut prin decepţii şi nu neapărat cele în dragoste.

Toate momentele neplăcute din viaţa sa au trecut, acum este fericită şi foarte concentrată asupra proiectelor sale. Toate îi merg din plin!

Citeşte şi:

Tavi Clonda a dat vestea! Când va îmbrăca Gabriela Cristea rochia de mireasă

Antonia, transformare radicală de look

Adelina Pestriţu, despre momentele mai puţin plăcute

„Ca oricare dintre voi și eu am avut decepții, am suferit, am plâns, am fost dezamăgită sau am trecut prin despărțiri dureroase. Când spun despărțiri' nu mă refer doar la relațiile de dragoste, ci fie ele și de prietenie sau colaborare care se cerea a fi altfel.

Psihologul m-a învățat un lucru absolut real și firesc până la urmă: Nimic și nimeni nu este pentru totdeauna. Ne însoțim unii pe alții până într-un punct!'
Și i-am dat dreptate când am simțit pe pielea mea veridicitatea acestor cuvinte.
Asta m-a ajutat să trec mai ușor peste durerile sufleteșți și să văd mai repede lumina de la capătul tunelului. Oricât de greu ne-ar fi, trebuie să ne remontăm cu toate resursele pentru a merge mai departe și a descoperi partea frumoasă a vieții.”, a scris Adelina Pestriţu pe blogul său.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter