Câștigători Eurovision 2018: The Humans! Cine sunt artiștii care au cucerit publicul? VIDEO

Publicat pe

Câștigători Eurovision 2018: The Humans! Piesa Goodbye a reușit să sensibilizeze publicul, iar artiștii s-au clasat pe locul 1, după o oră de televoting. Pe locul al doilea s-au aflat Alexia & Matei, iar pe locul al treilea Feli. 

Câștigători Eurovision 2018: The Humans! Cine sunt artiștii care au cucerit publicul? Trupa este compusă din Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce). Membrii The Humans au colaborat cu nume importante ale muzicii româneşti şi au avut prestaţii în cadrul unor show-uri precum Cronica Cârcotaşilor', Dansez pentru tine', Vocea României' şi nu numai. De asemenea, membrii band-ului şi-au pus amprenta pe mai multe materiale discografice, atât ca interpreţi, cât şi în calitate de compozitori.

De altfel, Cristina Caramarcu, solista The Humans, a participat la Voeca României în anul 2012, fiind în echipa lui… Smiley! Parcursul ei în concurs s-a terminat, însă, în faza duetelor, când Smiley l-a ales pe Tibi Scobiola să meargă mai departe. De altfel, Tibi a ajuns până în finală, în sezonul respectiv.

Trupa a aniversat 1 an de existență

„Goodbye este o piesă manifest în care cu siguranță se vor regăsi mulți dintre cei care o ascultă, este un îndemn de a ne motiva unii pe alții de a nu renunța la visele noastre! Acum un an, cream primul event prin care anunțam, cu mari emoții, lansarea trupei The Humans! Cu un an mai târziu suntem extrem de bucuroși să lansăm o altă invitație, tot în data de 25 februarie  Așadar, împlinim un an și ne sărbătorim pe scena finalei #eurovisionromania! Ne dorim mult să ajungem la Lisabona și asta se poate întâmpla doar cu ajutorul vostru! Bucurați-vă de show si votați cu sufletul!' – au spus artiștii, înainte de finală!

 

Câștigători Eurovision 2018: The Humans! Ei sunt artiștii care au cucerit publicul

Ce s-a întâmplat după finală? Iată declarațiile celor care au ocupat primele trei locuri:

Nu schimbăm nimic, piesa rămâne așa. În schimb, show-ul se va schimba. Da, eu am mai participat o dată, cu trupa Jukebox și chiar mi-am dorit să mai vin o dată. Mergem la Lisabona cu gândul că vom câștiga Eurovisionul – a declarat solista The Humans, la conferința de după finală.

N-am avut emoții, m-am simțit lejer, eu simțeam că The Humans va câștiga. De data asta, chiar am avut un sentiment de libertate, piesa lor e cea mai bună – a declarat Feli, la conferința de după concurs.

The Humans merita să căștige. Au avut cea mai bună piesă de la Eurovision. Se mai poate face ceva și la piesă, dar ei, după părerea mea, au meritat cu adevărat să câștige  – a declarat Mihai Alexandru, compozitorul piesei clasate pe locul al doilea.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter