FINALA. The Humans au câștigat Eurovision 2018 / VIDEO

Publicat pe

Finala Eurovision România 2018. Câștigătorii sunt The Humans. 15 trupe și artiști s-au întrecut azi, pe scena Sălii Polivalente din București, în lupta pentru finala internațională Eurovison, ce va avea loc la Lisabona.

 

Emoții mari astă seară, la Sala Polivalentă din București. 15 artiști și trupe s-au străduit, prin interpretare, să ajungă la inimile publicului, în speranța că vor câștiga concursul. Norocul, însă, i-a surâs doar unuia. În finala Eurovision Româna 2018 câștigătorii sunt The Humans.

Publicul a avut toată puterea de decizie, juriul de specialitate fiind exclus în totalitate, în finală. Pe locul doi s-au aflat Alexia & Matei, iar pe locul al treilea Feli Donose.

 

Finala Eurovision România 2018. Câștigătorii sunt The Humans!

Așa cum era de așteptat, nici ediția aceasta de Eurovision nu a fost scutită de mici bârfe sau răutăți, în culise. Potrivit surselor noastre, prezente la fața locului, se pare că Tiri ar fi fost acuzat că este privilegiat, fiind susținut de către Loredana Groza și școala ei de canto. La rândul lui, Eduartd Santha ar fi fost luat în colimatoriu pe motiv că mesajul piesei lui (referitor la țigani), nu ar fi tocmai mesajul pe care România ar trebui să îl transmită în fața Europei. Mai multe voci, pe de altă parte, s-au grăbit să o anunțe pe Feli drept câștigătoare. Surpriză sau nu, Mihai Trăistariu, altădată un adversar de temut, s-a aflat într-un con de umbră astă seară, stând mai mult stingher în perioada desfășurării concursului. De altfel, s-a clasat pe locul 7.

 

15 finaliști, un singur câștigător

Ediţia din 2018 a selecţiei naţionale a atras 72 de piese în lupta pentru un loc în semifinalele Eurovision România. În premieră, în concurs au intrat 60 de piese, câte 12 pentru fiecare semifinală. În fiecare dintre cele cinci semifinale, juriul selecţiei naţionale a ales câte trei finalişti. Așa s-a ajuns în finală la 15 piese.

Artistii care au concurat astă seară sunt: The Humans, Teodora Dinu, Dora Gaitanovi, Feli, Alexia & Matei, Jukebox feat Bella Santiago, Echoes, Eduard Santha, MIHAI, RAFAEL & Friends, Erminio Sinni & Tiziana Camelin, Xandra, Vyros, Claudia Andas şi TIRI.

Juriul selecţiei naţionale i-a avut drept reprezentanți pe Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter