Claudia Pavel, o mamă singură: ”M-am născut în secunda în care l-am născut pe el”

Publicat pe

Claudia Pavel a venit la Interviurile VIVA!, unde a povestit cum este viața de mamă singură. Vedeta a avut o căsnicie care nu a mers, însă s-a ales cu un copil absolut minunat. Cream nu își mai amintește cum era viața ei înainte să fie mamă.

Noah i-a umplut viața de bucurie Claudiei Pavel. Chiar dacă este o mamă care își crește copilul singură, artista se descurcă de minune și reușește să-i ofere băiețelului ei toată dragostea și atenția. Cu siguranță nu este moment mai frumos decât acela când devii mamă, iar vedeta a simțit același lucru. Dacă relația cu fostul iubit nu s-a terminat cu bine, copilul a fost nevoit să rămână cu mama lui, așa cum ar fi și normal consideră Claudia.

Claudia Pavel și Noah

Claudia Pavel și Noah

'Nu sunt o mamă singură. Nu am simțit niciodată greutatea de a crește acest copil. Pentru el exist. M-am născut în secunda în care l-am născut pe el. E cel mai bun copil. Eu nu am auzit plânset de bebeluș. Eu nici nu-mi amintesc cum era viața înainte de el. Nu cred că sunt în măsură să dau vreun sfat cuiva. Eu trăiesc pentru familia mea. Viața e superbă, dar cred că toți avem momentele noastre. Pe mine credința în Dumnezeu m-a ajutat mereu. Mama m-a dus la biserică, așa cum fac și eu cu fiul meu. Doar Dumnezeu ne poate face să înțelegem că nimic nu e întâmplător. Singurul lucrul pe care aș putea să-l spun mamelor este că Dumnezeu ne-a înzestrat cu acești îngerași și tot el ne va ajuta să-i creștem.

E un subiect în care nu o să intru pentru că nu e dreptul meu să vorbesc despre copilul meu. Eu niciodată nu o să vorbesc despre copilul meu, despre intimitatea lui. Ține de intimitatea noastră și de familia noastră. Am dus o luptă din punct de vedere al adulților, cu legislația. Eu trăiesc în prezent și am învățat să las trecutul în urmă pentru că trecutul nu face decât să ne țină în loc.

Copiii sunt cea mai mare binecuvântare. Noah pentru mine este întregul meu Univers, dacă aș fi atât de norocoasă să mă binecuvânteze Dumnezeu cu încă un copil. Dacă nu… unul și perfect.', a spus Claudia Pavel pentru Revista VIVA!.

Citește și: Claudia Pavel, despre relaţia cu Cătălin Cazacu: „Îmi este un om foarte drag. Nu am avut cum să nu ne apropiem'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter