Cleopatra Stratan, transformare radicală la 15 ani. Garantat că nu o recunoşti - FOTO

Publicat pe

Cleopatra Stratan, transformare radicală la 15 ani. După ce l-a tot așteptat pe Ghiță la portiță și a intrat în Cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan, copilul minune al anilor 2000, revine cu un nou single însoțit de videoclip, „Te las cu inima, compus de Sandor Biro.

Povestea de dragoste a copilăriei devine povestea de dragoste a adolescenței, iar cele două momente au un personaj comun: Cleopatra Stratan. Videoclipul piesei „Te las cu inima, regizat de Român Burlaca, ne-o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumina: deși trage după ea un geamantan, la fel că în clipul „Ghiță, ea nu mai este fetiță cu ochelari și codițe, ci o adevărată domnișoară.

Acțiunea videoclipului se desfășoară pe  peronul unei gări, locul despărțirilor și al reîntâlnirilor. În clip, la fel că și în versurile piesei, apar mai multe elemente care se regăsesc și în clipul „Ghiță și arată evoluția Cleopatrei Stratan de la copilărie la adolescență fermecătoare de astăzi.

Cleopatra Stratan, carieră de succes de la 3 ani

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani, când hit-ul ei „Ghiță s-a auzit inclusiv în țări că Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. Cel mai recent single pe care și-a făcut auzită vocea este „Mami, piesă lansată în anul 2017 de Cezar Stratan, fratele Cleopatrei.

Artista născută în Republica Moldova deține nu mai puțîn de șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de success, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva