Cristina și Mădălin Ionescu, amintiri dureroase la aniversarea a 7 ani de căsnicie:

Azi e una dintre cele mai emoționante zile pentru cuplul Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu! Fără să-și dea seama cum timpul a trecut, cei doi au aniversat șapte ani de căsnicie, rememorând cele mai grele momente din această perioadă, în exclusivitate pentru VIVA! Și, da, clipele de restriște nu i-au ocolit. Acum, au dat cărțile pe față și au recunoscut: mulți s-au străduit să-i despartă. 

 

O poveste de dragoste ca-n filme! Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au îndrăgostit pe vremea când lucrau împreună la Antena 1, dar puțini au fost cei care le-au acordat credit și au crezut că relația lor va fi una de durată. Da, povestea lor a fost una pentru care au fost nevoiți să lupte, atunci când parcă totul le era potrivnic. Însă iată că au trecut deja opt ani de când formează un cuplu și șapte de la căsătorie, iar timpul a demonstrat că, acolo unde există dragoste adevărată, nimeni și nimic nu poate interveni. Un moment prielnic pentru ca soția lui Mădălin Ionescu să facă un bilanț, mai cu seamă că se spune că, la șapte ani, este un prag dificil, într-o căsnicie: Avem opt ani de relație si șapte de la căsătorie. Am depășit asa numitul prag de sapte ani! Cert ca e am trăit cu intensitate maxima fiecare zi din povestea noastră de iubire. Deși mulți s-au străduit sa ne tulbure viata si sa ne distrugă, chiar, relația, am privit doar înainte, bucurându-ne unul de altul si de universul nostru romantic. Eram ca doi miei pe care lupii au încercat sa-i sfâșie intr-o frenezie a dezinformării si a știrilor fantasmagorice! Ne-au lovit până și în plan profesional! Nici măcar nu ne-a interesat sa ne apărăm! Nu aveam de ce! Știam că tot ce ne aparține este curat si ca va dăinui. Din cauza tumultului, însă, si a nedreptăților, am cunoscut si suferința! Au fost clipe în care am crezut că ne vom prăbuși și că vom pierde tot ce am construit! Dar… ce e val ca valul trece! Astăzi suntem unul dintre cele mai respectate cupluri din spațiul public! O poveste adevărată de iubire va învinge întotdeauna!”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru VIVA!

A avut rochie scurtă, la nuntă

Cristina și Mădălin s-au căsătorit pe data de 12 iunie 2011, nunta lor fiind una atipică. În primul rând, Cristina a purtat o rochie de mireasă scurtă, din mătase naturală, fără broderii excesive, așa cum aleg cele mai multe mirese. Mai mult, ceremonia religioasă a avut loc în aer liber, între evenimentul stând sub semnul confortului și a relaxării. Petrecerea a fost una de vis, desfășurată la Palatul Știrbey, printre invitați aflându-se numeroase persoane publice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...