Codin Maticiuc, după ce Flavia a declarat că vrea să devină mamă:

Codin Maticiuc îşi face emisiune în online. Acesta a făcut declaraţii surprinzătoare după ce Flavia Mihăşan a anunţat că îşi doreşte foarte mult un copil, dar nu are timp!

Se zvoneşte că Flavia şi Codin Maticiuc ar trăi o frumoasă poveste de dragoste. Au fost surprinşi în Centrul Vechi împreună, iar apoi ar fi plecat în vacanţă, departe de România. Flavia Mihăşan ar vrea să devină mamă, ea a mărturisit la insistenţele colegului său, Dani Oţil, că îşi doreşte foarte mult un copil, dar nu are timp.

„Doamne, abia aştept. Îmi vine acum să mă duc şi să cumpăr haine.', a spus ea.

Codin Maticiuc, după ce Flavia a declarat că vrea să devină mamă

„Fac o emisiune în online pentru că acolo am fost, adică nu m-a căutat vreun trust mare. Totuşi este un trust mare care face o emisiune în online. Ei cu asta vor să înceapă pentru că şi eu şi Otravă suntem din online şi suntem la început de drum pe aşa ceva. Îţi dai seama cum o să fie prima emisiune?! Ne şi imaginăm. D-abia aştept pentru că o să fie cu cască. D-abia aştept să spun, stai puţin că îmi spune ceva în cască. Cu regie. Azi am fost la studio. Va fi o emisiune săptămânală cu profil gemeralist, avem libertate să vorbim despre orice subiect important. Orice şi pe politic dacă va fi nevoie, chiar dacă nu suntem din zona asta. (…)    Marţi seara începe şi subiectul va fi însăşi emisiunea de la noizz.ro.”, a spus Codin Maticiuc la Antena 1.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...