Cătălin Botezatu este noul membru al juriului „Bravo, ai stil!"

Publicat pe

Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă, se alătura juriului emisiunii „Bravo, ai stil! All Stars”, ce va aduce,  de această dată, în competitie cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente.

Iulia Albu, Maurice Munteanu, Ralica Bădulescu și, mai nou, Cătălin Botezatu, vor face echipă în noul format „Bravo, ai stil! All Stars”. Dezbaterile juraților pe marginea alegerilor vestimentare făcute de concurentele „Bravo, ai stil!” se anunță extrem de intense!

Postura mea alături de jurați sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume.  Concurentele, dar și ceilalți membri ai juriului vor avea în mine un partener,  un susținător, un prieten, care însă,  nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred ca va fi un sezon exploziv având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu în ultimul rând, la styling „, a declarat Cătălin Botezatu.

Cunoscutul designer a mai pășit în platoul „Bravo, ai stil!” în calitate de invitat, iar despre această experiență spune că a fost una extraordinară. „Am mai fost în emisiune, m-am simțit minunat. Iar dacă atunci eram un invitat pasager, acum devin membru permanent al juriului. Pot fi un ac în coastele tuturor!„, a adaugat Cătălin Botezatu.

Emisiunea, în noua formulă, va începe pe 22 ianuarie și va fi difuzată în fiecare zi,  de luni până vineri, de la 16:30. Prima Gală „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon”.

Adina Vîlcea

Foto PR

Citește și:

Anda Adam: „Ne mai dorim copii, dar…'

Alina Eremia a primit un mesaj din partea Thaliei. Vezi ce i-a transmis celebra cântăreață de muzică latină

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter