Alina Eremia a primit un mesaj din partea Thaliei. Vezi ce i-a transmis celebra cântăreață de muzică latină

Publicat pe

 Talentul Alinei Eremia a depasit granițele țării și a ajuns pâna în Mexic. Thalia, celebra cântăreață de muzică latină, a postat astăzi pe contul său de Instagram un filmuleț în care îi mulțumește Alinei Eremia pentru piesa Equivocada', pe care aceasta a cântat-o.

 Thalia a rămas plăcut surpinsă de talentul Alinei Eremia și de modul în care aceasta i-a interpretat piesa, așa că, în semn de mulțumire, aceasta a postat un filmuleț pe contul ei de Instagram cu mesajul: Fata din România, cântând Equivocada. Cu dragoste din România. Îți multumesc pentru că mi-ai cântat piesa în spaniolă.'
Remarcabil este faptul că filmulețul în care Alina Eremia interpretează piesa Equivocada' a Thaliei este vechi de 7 ani. Artista a cântat piesa în serialul Pariu cu Viața, în anul 2011.
Mă bucur că Thalia a apreciat momentul, și modul în care am cântata piesa ei, Equivocada. Chiar dacă au trecut aproximativ 7 ani de când am interpretat piesa, nu am uitat-o nici până în ziua de astăzi. Întotdeauna am apreciat-o pe Thalia ca și cântăreață, dar și ca actriță. Într-adevar am fost plăcut surprinsă să revad momentul pe profilul ei de Instagram', spune Alina Eremia.
Thalia are o carieră impresionantă atât în televiziune, cât și în muzică. Laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard, cu albume premiate cu discuri de platină în America Latina, Thalia este una dintre cele mai influente cântărețe de muzică latina pe plan internațional.
 Adina Vîlcea

Citește și:

Deși avea mare nevoie de bani, Oana Roman a refuzat o sumă importantă. Vezi care a fost motivul

100 de femei influente din Franța sunt împotriva #MeToo! Catherine Deneuve se numără printre ele

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter