Connect-R și Misha au divorțat. Primele declaraţii date de artist despre despărţire

Publicat pe

Connect-R și Misha au divorțat. Artistul a făcut primele declaraţii despre despărţirea de mama copilului său. Cei doi nu au dat nimic de bănuit până acum, mai ales că în mediul online au postat o mulţime de imagini impreună. 

Cântăreţul a postat pe Facebook o imagine cu fosta lui soţie şi un mesaj în care a explicat totul. se pare că de doi ani de zile au divorţat şi au păstrat o relaţie frumoasă de dragul fetiţei lor.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot ., Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru ! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat „ , a scris Connect-R pe Facebook.

Connect-R, declaraţie de dragoste pentru Misha

Connect-R s-a căsătorit cu Misha  în toamna anului 2014. Cei doi au împreună o fetiță, Maya. Artistul a făcut o declarație emoționantă la care nimeni nu se aștepta! A vorbit despre cum partenera lui a renunțat la cariera ei muzicală pentru a se dedica vieții de familie.

Chiar zilele trecute, Connect-R i-a făcut o declaraţie frumoasă Mishei.  

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter