Shakira, primele declarații despre problemele de sănătate. Artista putea să își piardă vocea

Publicat pe

Shakira, primele declarații despre problemele de sănătate. Aceasta a avut mari probleme de sănătate în 2017. Artista a crezut că își va pierde vocea și nu va mai putea cânta niciodată, aceasta renunțând la operație în ultimul moment.

„A fost mult mai grav decât o hemoragie la corzile vocale. Am avut leziuni vasculare. Au fost momente în care mă îndoiam că voi mai putea veni vreodată în fața unei mulțimi să cânt din nou piesele mele. Chiar am crezut că nu voi mai cânta vreodată”, a spus artista.

În luna noiembrie a anului trecut, Shakira a rămas fără voce. Deși a refuzat operația, în mod miraculos s-a vindecat pe cale naturală.

„În mod miraculos și contrar la tot ceea ce au prezis medicii, m-am recuperat în mod natural. Mi-au recomandat intervenția chirurgicală, dar leziunea a dispărut complet din corzile mele vocale. Chiar a fost un miracol. Am învățat să mă rog. În ultima vreme am uitat să mă rog, dar când treci prin ceva atât de greu, brusc îți recapeți credința. I-am promis lui Dumnezeu că dacă voi putea să-mi mai folosesc vocea vreodată, voi sărbători acest lucru în fiecare seară și asta fac”, a mai dezvăluit artista.

Pe contul său a anunțat că intră în pauză vocală conform sfaturilor medicilor. Artista a recunoscut că a fost devastată și este prima oară când poate să vorbească despre problemele pe care le-a avut.

Cariera Shakirei

Shakira este o cântăreață, textieră, actriță, dansatoare și producătoare columbiană. Ea a debutat la începutul anilor ’90 în țara sa natală, devenind cunoscută pe întregul continent odată cu lansarea albumului Pies Descalzos.

În anul 2000 artista a început o relație cu Antonio de la Rúa, fiul președintelui de atunci al Argentinei, Fernando de la Rúa. De-a lungul anilor în presa internațională au existat diverse articole cu privire la cei doi. În ianuarie 2011 Shakira a anunțat că s-a despărțit de Antonio de la Rua, iar în luna martie a confirmat oficial pe Twitter relația dintre ea și fundașul clubului FC Barcelona Gerard Pique, prezentându-l drept „soarele meu'. La data de 22 ianuarie 2013, la ora 21:36 Shakira a devenit mamă, născând în spitalul Teknon din Barcelona, prin operație cezariană, un băiat pe care împreună cu tatăl acestuia, Gerard Pique, l-au numit Milan.

Sursa foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter