Corina Caragea a cheltuit o avere în vacanţa în Japonia: "A fost un şoc din toate punctele de vedere!"

Publicat pe

Corina Caragea a cheltuit o avere în vacanţa în Japonia. De aproximativ două săptămâni, prezentatoarea ştirilor din sport de la Pro TV s-a întors din concediu. A avut parte de peripeţii în vacanţă, acolo unde a cheltuit mai mult decât se aştepta! Iată declaraţiile ei!

Japonia este o destinaţie îndepărtată şi costisitoare pentru majoritatea românilor, dar iată că frumoasa Corina a ales să călătorească tocmai acolo pentru a descoperi o nouă civilizaţie, noi locaţii deosebite. Aşa a fost, căci ne-a spus că s-a întors mai bogată de acolo.

A avut parte şi de momente mai puţin plăcute, vremea i-a dat mari bătăi de cap. Ea a povestit că se aştepta să cheltuiască acolo mai puţini bani, însă nu a fost aşa. A scos din buzunar o sumă frumoasă pentru a descoperi Japonia.

„Am fost în Japonia şi a fost aşa un şoc, din toate punctele de vedere. Nu am mai fost până acum, tocmai de aceea am fost aşa de şocată. Mai auzisem eu lucruri, tot am fost şocată. Japonia e cu totul altă lume şi cu totul altă planetă. 

Am păţit multe. M-am trezit pe o insulă, îmi luasem bilete acolo, bineînţeles, cu maşina plătită, tot la închirieri, când nu îmi acceptă permisul…şi afară era taifun. Pe insula aia am stat patru zile şi a plouat non stop. Fără umbrelă, fără maşină…

În ultima zi a venit soarele şi am făcut nişte poze senzaţionale. 

A fost o vacanţă foarte frumoasă, a fost altfel. Este cu totul altceva faţă de ce eram eu obişnuită prin Europa, în America. (…) A fost o vacanţă foarte scumpă, m-a şocat şi asta. A fost mult mai scumpă decât mă aşteptam. „, a spus Corina Caragea.

 

Corina Caragea, imagine din copilărie!

Prezentatoarea TV era curajoasă! Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi care apare zi de zi la TV. Corina avea trăsături deosebite în copilărie, iar acum a îndrăznit să le arate tuturor prietenilor virtuali cum era cu ani în urmă, pe vremea când era şcolăriţă. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva