Cosmin Cernat, atac la jurnaliştii TV din România: "Sunt mulţi care nu au ce să caute!"

Publicat pe

Cosmin Cernat, atac la jurnaliştii din România. După ce s-a întors din Republica Dominicană, prezentatorul şi-a făcut timp pentru familia sa, dar şi pentru a veni la Interviurile VIVA!. Ne-a povestit despre viaţa sa şi competiţie, dar a şi reacţionat privind presa românească!

Prezentatorul a afirmat în direct, pe pagina de Facebook Revista VIVA! faptul că mulţi jurnalişti din România nu au ce căuta în presă. Iată declaraţiile!

„Pot să spun că nu mă simţeam confortabil. Ideea mea despre televiziune este un pic diferită. Dai drumul la televizor, fără supărare, n-am nimic cu ei, dar sunt mulţi care nu au ce să caute acolo. Nu au ce să caute. Televiziunea înseamnă altceva, nu e numai să iei un microfon, să începi să vorbeşti sau să citeşti un prompter. Fie că vorbesc de reporteri…fie că vorbesc de redactori, fie că vorbesc de prezentatori, fie că vorbesc de producători. N-au, n-au ce să caute acolo, Nu e neapărat dezamăgire, lumea se schimbă.

Există două variante, ori te adaptezi, ori te retragi. N-ai ce să faci. Eu sunt un ziarist bătrân.”, a spus Cosmin Cernat la Interviurile VIVA!.

Cosmin Cernat, după „Exatlon România”

Fimările pentru «Exatlon» din Republica Dominicană s-au încheiat de mult timp, iar gazda show-ului de la Kanal d s-a bucurat de peisajele exotice. Atât de mult i-a plăcut prezentatorului Cosmin Cernat noul lui job că s-a lasat greu dus din locurile unde a muncit cinci luni. El s-a relaxat împreună cu soţia şi copiii la plajă, tot în Republica Dominicană.

Foto: VIVA!

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă