Cove şi Dana Rogoz vor prezenta împreună emisiunea "Mă însoară mama" la PRO TV

Publicat pe

Gabriel Coveşeanu şi Dana Rogoz sunt oficial prezentatorii viitorului show „Mă însoară mama” de la PRO TV. Nu se ştie cu exactitate când va debuta emisiunea, însă aceasta promite multe, iar moderatorii săi sunt mai nerăbdători ca niciodată!

Dana Rogoz intră în proiect și va avea rolul povestitorului care va comenta din exterior interacțiunile băieților cu pretendentele lor, dar și posibilele conflicte care vor apărea pe parcursul show-ului între mamele băieților și viitoarele nurori, potrivit reprezentanților postului TV.

Primele declaraţii ale Danei Rogoz după ce s-a aflat că va prezenta show-ul „Mă însoară mama”

„Cove e pețitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele și fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în fața monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenții, să pot trage concluziile, cu empatie și umor. Trebuia să existe și o prezență feminină care să vină cu propriul punct de vedere și care să echilibreze balanța. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!'

Emisiunea „Mă însoară mama!” prezintă opt băieți din medii diferite care vor fi ajutați de mamele lor să își găsească posibile soții.

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter