Secretul sânilor perfecți! La ce truc apelează Kim Kardashian să-și ridice bustul

Publicat pe

Multe femei își doresc să arate precum Kim Kardashian, iar vedeta s-a gândit să le dezvăluie un mic secret. Diva de peste ocean a arătat tuturor cum își ridică sânii fără operație.

Kim Kardashian a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie prin care arată cum își ridică sânii. Secretul sânilor perfecți nu stă în bisturiu, ci se poate face puțină magie și cu scotch. Privește și învață de la Kim Kardashian!

Imaginea pe care vedeta a postat-o este din anul 2008, semn clar că vedeta apela la aceste trucuri de multă vreme. 'Tape trick #2008', a scris diva pe una dintre rețelele de socializare. Cu siguranță Kim Kardashian nu este singura divă care apelează la astfel de trucuri.

Kim Kardashian, mamă pentru a treia oară

Vedeta de la Hollywood a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a apelat la o mamă surogat. Kim Kardashian are împreună cu Kanye West două fetițe pe nume North și Chicago, dar și un băiețel pe nume Saint.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter