Confesiuni intime ale unor vedete de la Hollywood

Publicat pe

De obicei, celebritățile se feresc să vorbească despre viața lor privată, însă unele dintre ele au lăsat tabuurile deoparte și și-au surprins admiratorii vorbind fără perdea despre pasiunile, fetișurile și obsesiile lor sexuale. Iată ce confesiuni intime au împărtășit vedete dintre cele mai cunoscute!

 

Sinceritatea e o calitate rară, iar în lumea showbizului cu atât mai rară, așadar cele mai multe vedete se feresc de confesiuni intime. Tocmai de aceea, este șocant atunci când celebrități discrete ca George Clooney și Elizabeth Hurley vorbesc despre viețile lor amoroase. La celălalt pol se află Martha Stewart, care nu se jenează să admită că ar face sex în trei, sau Cher, care îl ridică în slăvi pe fostul ei iubit Tom Cruise… Iată ce au celebritățile de spus despre poveștile lor fierbinți!

Prima pe listă este Chrissy Teigen, care povestește nonșalant că, în 2014, în timp ce se aflau în avion, într-un zbor comercial, spre Thailanda, unde locuiesc părinții ei, ce-i drept la clasa I, ea și soțul său, John Legend, și-au făcut de cap, la adăpostul unei… păturici, deși, evident, nu erau singuri în avion…

Nici Cher nu a ezitat să vorbească deschis despre sex, în 2013, în timpul unei emisiuni live. Artista a povestit atunci despre relația ei încinsă cu Tom Cruise, de la sfârșitul anilor 80. Atunci, cher a recunoscut că Tom ocupa locul 5 într-un top al celor mai buni amanți ai ei. „A fost foarte hot și destul de intens pentru scurt timp. E un tip extraordinar.'

Și „domestica' Martha Stewart a uimit cu confesiunile ei intime, când, în emisiunea lui Andy Cohen, Watch What Happens Live, în 2013, întrebată fiind dacă ar face sex în trei dacă i s-ar ivi ocazia, a răspuns: „Poate'. De asemenea, Martha a admis fără șovăire că trimite mesaje cu conținut sexual…

 

„Din punct de vedere sexual era nebună”

John Mayer nu a ținut nici el nimic pentru el în cadrul unui interviu din 2010 pentru Playboy, când a vorbit fără inhibiții despre viața lui sexuală alături de Jessica Simpson, cu care a avut o relație în 2006. Din punct de vedere sexual, era nebună. Era ca napalmul, un napalm sexual', și-a descris acesta fosta iubită.

Lipsit de discreție a fost și actorul Wilmer Valderrama, care a povestit fără jenă, în 2006, la un post de radio, despre viața sa sexuală alături de iubita sa de atunci, cântăreața Mandy Moore, care, povestește el, fusese virgină. Cuvintele sale nu au fost deloc flatante: „Sexul cu Mandy a fost bun, dar nu la fel de bun ca o plăcintă caldă cu mere'. De asemenea, actorul a susținut că a avut legături amoroase și cu Lindsay Lohan și Jennifer Love Hewitt, dar și cu Ashlee Simpson, despre care a spus că țipă când face sex…

Elizabeth Hurley a povestit și ea la emisiunea Watch What Happens Live, în 2015, despre viața amoroasă alături de fostul său iubit Hugh Grant, cu care a format un cuplu din 1987 până în 2000. Întrebată cum este Hugh ca amant, ea a spus: „Am stat cu el 13 ani!', după care, pentru cei care nu au înțeles, a completat că, pe o scară a performantețelor sexuale de la 1 la 10, Hugh e „de 10'.

 

„Sarcina este grozavă pentru viața sexuală”

Nici Angelina Jolie nu s-a ferit vreodată să vorbească despre viața ei sexuală, așadar, în cadrul unui interviu dat pe vremea când era însărcinată cu gemenii Vivienne și Knox, în 2008, ea a povestit pentru Entertainment Weeklly că momentele de intimitate dintre ea și Brad Pitt nu a scăzut în intensitate și că „sarcina este grozavă pentru viața sexuală. Te face puțin mai creativ, așa că te și distrezi'.

Și George Clooney a dat niște detalii incredibile despre viața sa sexuală, actorul fiind precoce da la o vârstă fragedă. Acesta a povestit în revista Rolling Stone, în 2011, că și-a pierdut virginitatea la 16 ani, dar că primul său orgasm a venit mult mai devreme, pe la 6 sau 7 ani, în timp ce se cățăra pe o… frânghie. Actorul își amintea perfect senzația și chiar și revelația pe care a avut-o atunci: „Oh, Doamne, mă simt extraordinar!'.

Jessica Simpson, care n-a fost niciodată timidă când a venit vorba despre confesiuni intime, povestea și ea, cu umor, în 2012, despre viața ei sexuală din perioada sarcinii: „Cumva sunt de neoprit acum. Marele O (n.red. – orgasm), este, acum, cel mai mare O care a existat vreodată!'.

 

„Plănuiți o întâlnire plină de fantezii!”

Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith, e și ea maestră, în special la dat sfaturi despre condimentarea vieții sexuale. Știe ea ce știe, mai ales că este căsătorită cu Will de 21 de ani și au trei copii: „Furișează-te cu prietena ta în casa în care sunteți invitați la petrecere. În baie. Într-un dormitor. Gândește-te la locuri potrivite, aflate afară, pe unde puteți face sex. Are acces la birou? Plănuiți o întâlnire plină de fantezii! Fii secretara lui! Oprește mașina pe marginea drumului și… treci la treabă!'

Cum să-ți menții tinerețea și aspectul strălucitor a explicat Cameron Diaz, în 2010, într-un interviu pentru Vogue UK: Cred că e vorba despre sport, dietă sănătoasă, multă apă, mult râs și mult sex – da, sex, avem nevoie, ca ființe umane. Este sănătos, este natural, este ceea ce suntem meniți să facem'.

Nu în ultimul rând, întrebată care este poziția ei sexuală preferată, Zoe Saldana a lăsat toate inhibițiile deoparte: „Îmi place poziția misionarului și îmi place, de asemenea, să stau în genunchi. Și îmi place și să stau deasupra… Îmi place doggy style, dar și să stau în picioare'.

Nick Cannon, de exemplu, povestește că, pe vremea când era căsătorit cu Mariah Carey, le plăcea să facă dragoste pe muzica ei, iar el, uneori, când era singur, se autosatisfăcea privind videoclipurile ei…

Cu umor vorbește despre poziția ei preferată și legendara Jane Fonda, care recunoștea, în 2012, că, după ce s-a operat, viața ei intimă nu a mai fost la fel: Deși sunt destul de flexibilă și pot îngenunchea, sexul nu mai este la fel de confortabil pentru mine ca înainte, pentru că am un genunchi fals. Prefer fie să stau întinsă pe jos, fie pe o canapea și partenerul meu deasupra'.

În concluzie, cu sau fără muzică, cu sau fără preludiu ori cu sau fără… partener, și pentru celebrități sexul este o provocare și, la fel ca pentru muritorii de rând, chestie de chimie!

Confesiuni intime ale unor vedete de la HollywoodConfesiuni intime ale unor vedete de la Hollywood

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter