Tabloul perfect de familie! Gabriela Cristea și-a surprins fanii

Publicat pe

Gabriela Cristea radiază de fericire de când în viața ei a apărut micuța Victoria. Prezentatoarea TV și-a surprins fanii cu o fotografie de milioane.

Tavi Clonda se poate mândri cu două fete minunate, soția și fiica lui. Atât timp Gabriela Cristea se află în concediu de maternitate, tot timpul pe care îl are îl petrece alături de micuța Victoria.

'Săptămână frumoasă vă dorim!', a scris Gabriela Cristea pe una dintre rețelele de socializare. De când Victoria a venit pe lume, în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda totul este lapte și miere, mai ales că micuța a fost un copil mult așteptat de cuplu.

Gabriela Cristea e și o bună gospodină

'Mâine avem musafiri și m-am gândit să mă prezint onorabil😉 Tarta cu creme patisseri cu mascarpone și sos de fructe de pădure!', a scris vedeta. Prezentatoarea TV și-a arătat abilitățile culinare și și-a surprins musafirii cu o tartă care arată delicios.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter